Jandarmii și-au făcut planul de weekend

Jandarmii și-au făcut planul de weekend

În acest weekend, jandarmii botoșăneni vor asigura ordinea și siguranța publică la ,,Festivalul lui Bachus - Cotnari și prietenii”, organizat la Parcul de agrement Cornișa, unde vor acționa pentru menținerea unui climat civilizat, precum și pentru prevenirea faptelor antisociale de natură contravențională sau penală.

Totodată, vineri, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au luat măsurile necesare pentru desfășurarea unui meci de fotbal pe Stadionul municipal Dorohoi în spiritului fairplay-ului sportiv, dar și pentru asigurarea siguranței bicicliștilor la un marș organizat între orele 10.30 – 12.00 în municipiul Botoșani, cu prilejul sărbătoririi ,,Zilei europene fără mașini”, pe traseul Piața Revoluției – str. Cuza Vodă – str. Nicolae Iorga – str. Petru Rareș - Bulevardul Mihai Eminescu – str. Marchian – str. Cuza Vodă – Piața Revoluției.

Recomandăm participanților la festival să aibă grijă de bunurile personale și, în mod deosebit, de copiii care îi însoțesc, în special de cei cu vârste mici care se pot pierde ușor în mulțime într-un moment de neatenție al părinților, având în vedere aglomerația specifică unei manifestări publice de acest gen, iar conducătorilor auto să manifeste răbdare și să acorde respectul cuvenit participanților la marșul pe biciclete, pentru a se evita producerea unor incidente neplăcute”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmerie.

În executarea misiunilor, jandarmii vor fi sprijiniți de efective de polițiști, pompieri și polițiști locali, care vor acționa pentru dirijarea traficului rutier și pietonal, precum și pentru prevenirea și stingerea incendiilor, potrivit competențelor legale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
1

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
69

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
972

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....