Încurajarea spiritului civic începe să dea roade la Botoșani. Tot mai mulți oameni sună la poliție când văd șoferi beți la volan!

Încurajarea spiritului civic începe să dea roade la Botoșani. Tot mai mulți oameni sună la poliție când văd șoferi beți la volan!

La fel ca și în societatea europeană, parteneriatul nescris între cetățeni și poliție pare că începe să dea roade la Botoșani, unde tot mai mulți oameni, încurajați de spiritul civic al cunoscuților, sună la poliție când văd șoferi beți la volan!

În rapoartele polițiștilor de la Botoșani apar tot mai multe cazuri în care polițiștii acționează în combaterea fenomenului de alcool la volan în urma anunțurilor făcute de cetățeni.

Chiar ieri, 20.08.2019, poliţiştii din cadrul  Postului de Poliţie Băluşeni, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, care este posibil să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice, conduce un autoturism pe drumul public din localitatea Buzeni.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au depistat un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani,  din localitatea Buzeni.

Acesta a fost testat  cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Reamintim că, dacă vedeți un șofer sub influența băuturilor alcoolice, puteți sesiza polițiștii inclusiv la serviciul 112, semnalând drumul sau locul în care se află mașina condusă de persoana sub influența băuturilor alcoolice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean mort de beat implicat într-un accident în Dumbrăveni. Culmea, vina este a unui sucevean, care nu s-a asigurat

astăzi, 15:52
315

Un grav accident a avut loc duminică, 22 septembrie a.c., în localitatea Dumbrăveni. Două autoturisme s-au ciocnit și au ajuns în șanț. Șoferii au fost un bărbat de 30 de ani ...

Un botoșănean de 69 de ani gonea cu 142 km/h, în apropiere de municipiul Suceava

astăzi, 15:25
154

Se spune că înțelepciunea crește odată cu vârsta, însă un botoșănean a demonstrat că proverbul nu este un adevăr universal valabil.Un bărbat de 69 de ani din județul B...

Șomerii botoșăneni pot alege unul dintre cele peste 1000 de locuri de muncă disponibile

astăzi, 14:44
513

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Botoșani a centralizat lista locurilor de muncă vacante pentru această săptămână. Astfel, șomerii pot alege unul dintre cele 1018 ...