Incendiu. Un bătrân a refuzat să părăsească apartamentul în flăcări!

Incendiu. Un bătrân a refuzat să părăsească apartamentul în flăcări!

Pompierii de la Botoșani au intervenit astăzi pentru stingerea unui incendiu la un apartament situat în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani.

Au intervenit două echipaje, iar la sosirea forțelor de intervenție ardeau bunurile dintr-o camera, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întregul apartament, situat la etajul I al clădirii. Tot blocul era cuprins de fum.

Un pompier aflat în timpul liber, plt. Adj. Cezar Munteanu, a intervenit pentru evacuarea proprietarului, în vârstă de 86 ani, care era căzut în holul apartamentului, dar care refuză să iasă din încăperea cuprinsă de flăcări.

Acesta a primit îngrijiri medicale la față locului de la echipajul SAJ Botoșani și a refuzat să fie transportat la spital, în timp ce incendiul este stins.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Compania Națională de Investiții reface Municipalul de la Botoșani! Stadionul va semăna cu celebrul Anfield Stadium, pe care joacă FC Liverpool!

astăzi, 15:55
202

Stadionul din municipiul Botoșani ar urma să fie următorul beneficiar de pe lista celor de la Compania Națională de Investiții, după ce municipalitatea a făcut demersurile necesare pentru cons...

Liceul Sportiv din Botoșani și-a afirmat superioritatea în handbal în fața sucevenilor

astăzi, 15:50
36

Duminică, începând cu ora 11:00, în sala Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani, echipa școlii a înfruntat-o pe cea a LPS Suceava. Meciul s-a încheiat cu victoria botoșănenilor, î...

Mănăstirea Vorona va deschide un muzeu cu peste 200 de cărți bisericești, scrise acum sute de ani

astăzi, 15:34
54

Un muzeu monahal şi al cărţii vechi bisericeşti va fi amenajat la Mănăstirea Vorona, cu peste 1,8 milioane de lei, fonduri guvernamentale obținute de parohie prin Programul Național de Dezvolt...