Încă o adolescentă din județ a dispărut: în vârstă de 15 ani, a plecat la liceu și nu s-a mai întors

Încă o adolescentă din județ a dispărut: în vârstă de 15 ani, a plecat la liceu și nu s-a mai întors

O adolescentă în vârstă de 15 ani, din localitatea Serafinești, comuna Corni, este căutată de Poliție, după ce a plecat la școală și nu s-a mai întors. Matrași Antonia a plecat spre liceul la care învață, în municipiul Botoșani, în dimineața zilei de luni, la ora 7:00, dar familia acesteia nu mai știe nimic despre ea din acel moment.

În cursul zilei de luni, la ora 17:18, polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 1 din județ au fost sesizați, prin apel la 112, de către mama acesteia, A. Matrași, cu privire la dispariția fetei.

Fata are o înălțime de 1,60 m, o greutate de aproximativ 55 de kg, părul șaten deschis vopsit blond și ochi albaștri. Nu are semne particulare.

Când a plecat de acasă, era îmbrăcată cu: palton de culoare bej cu guler și mâneci negre, pantaloni negri, o eșarfă de culoare roșie, rucsac bej, adidași de culoare albastră.

Oricine află date despre adolescentă, este rugat să apeleze 112 sau să raporteze la cea mai apropiată secție de poliție.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă un pas: Autobuzele noi aduse la Botoșani, omologate de Autoritatea Rutieră

astăzi, 15:32
78

Liderii municipalității de la Botoșani au anunțat că astăzi, vinri, 3 iulie, s-a mai parcurs o etapă legală obligatorie din procesul de punere în circulație a autobuzelor ISUZU, care vo...

De ce NU este România o societate a cunoașterii

astăzi, 15:03
42

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Domnul Hari Bucur-Marcu face o serie de observații foarte pertinente despre irelevanța cunoașterii (cu deosebire a cunoașterii științifice) &...

Fostul șef al jandarmilor de la Botoșani, colonelul Costică Chițac, a încetat din viață

astăzi, 14:53
566

Colonelul Costică Chițac, fostul comandant al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, a încetat din viață astăzi, după o grea suferință.Fostul comandat al jandarmilor de la ...