Încă o adolescentă din județ a dispărut: în vârstă de 15 ani, a plecat la liceu și nu s-a mai întors

Încă o adolescentă din județ a dispărut: în vârstă de 15 ani, a plecat la liceu și nu s-a mai întors

O adolescentă în vârstă de 15 ani, din localitatea Serafinești, comuna Corni, este căutată de Poliție, după ce a plecat la școală și nu s-a mai întors. Matrași Antonia a plecat spre liceul la care învață, în municipiul Botoșani, în dimineața zilei de luni, la ora 7:00, dar familia acesteia nu mai știe nimic despre ea din acel moment.

În cursul zilei de luni, la ora 17:18, polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 1 din județ au fost sesizați, prin apel la 112, de către mama acesteia, A. Matrași, cu privire la dispariția fetei.

Fata are o înălțime de 1,60 m, o greutate de aproximativ 55 de kg, părul șaten deschis vopsit blond și ochi albaștri. Nu are semne particulare.

Când a plecat de acasă, era îmbrăcată cu: palton de culoare bej cu guler și mâneci negre, pantaloni negri, o eșarfă de culoare roșie, rucsac bej, adidași de culoare albastră.

Oricine află date despre adolescentă, este rugat să apeleze 112 sau să raporteze la cea mai apropiată secție de poliție.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O mamă cu șapte copii și doi nepoți a primit încă un moment de SPERANȚĂ din partea pompierilor de la Botoșani. Galerie foto.

astăzi, 14:48
23

Ne plac poveștile frumoase și ne plac oamenii care fac gesturi frumoase. Momentele de acest fel trec în general neobservate, dar rămân mereu în sufletul celor care primesc un...

Mai puține drumuri pentru cei care se pensionează. Ministrul Muncii a anunțat simplificarea procedurilor de pensionare

astăzi, 14:24
149

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat simplificarea procedurilor pentru ieşirea la pensie, precizând că a iniţiat un ordin în acest sens.Potrivit ministrului, Agenţia Na...

Femeie de 62 de ani din Botoșani, găsită fără suflare într-un șanț

astăzi, 13:53
321

O femeie în vârstă de 62 de ani din localitatea Pădureni, județul Botoșani, a fost găsită fără suflare, într-un șanț din sat, luni dimineață. Moartea a survenit pe fondul...