Gala Excelenței în Asistența Socială 2019: Botoșănence premiate pe scena Ateneului Român! FOTO

Gala Excelenței în Asistența Socială 2019: Botoșănence premiate pe scena Ateneului Român! FOTO

Asistenții sociali cu rezultate deosebite în 2018, dar și personalitățile care au promovat profesia de asistent social au primit trofee în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia a VI-a, care a avut loc marți seara, pe scena Ateneului Român. 

Procesul de acordare a premiilor a avut mai multe etape, pornind cu perioada de nominalizări, urmată de verificarea și înregistrarea aplicațiilor pentru votul online și procesul de votare. Finaliștii au intrat apoi într-o altă etapă de jurizare, cei care au întrunit cele mai multe voturi regăsindu-se în final pe scena Ateneului Român. 

Anul acesta au fost nu mai puțin de 500 de nominalizări, 480 dintre acestea fiinf validate, numărul de voturi valide atingând 300.000. Nu mai puțin de 63 de asistenți sociali, personalități și instituții au intrat în etapa de jurizare, rămânând în marea finală 53 de nume.

Printre acestea, două fac cinste județului Botoșani. Felicia Mihai a câștigat Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenței sociale, în timp ce Livia Aioane este deținătoarea Premiului pentru asistentul social din domeniul sănătate - servicii medicale!

De asemenea, Crucea Roșie Română a fost desemnata Instituția Anului în domeniul social.

Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Gala este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea  contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.

LIVIA AIOANE - Asistentul social din domeniul sănătate/servicii medicale


FELICIA MIHAI - Premiul pentru întreaga carieră în asistență socială


CRUCEA ROȘIE - Instituția Anului în domeniul social

Foto: Facebook Crucea Roșie Română și Sucursala Teritorială Botoșani - CNASR

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liderii administrației de stat de la Botoșani au depus astăzi o jerbă de flori în Cimitirul eroilor- Pacea

astăzi, 14:15
175

Respectând regulile de distanțare fizică, prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, împreună cu subprefectul județului, Rodica Zelincă, reprezentanții Guvernului în teritor...

Simbolul României privește iar maiestos de pe culmi: Mugetele zimbrilor se aud din nou în Munții Făgărașului

astăzi, 13:51
138

Mugetele zimbrilor se aud din nou în Munții Făgărașului după ce în cadrul unui proiect european, Fundaţia Conservation Carpathia a pus în libertate primii opt zimbri din progra...

Încă nu am scăpat: Trei pacienţi ai centrului de dializă de la Dorohoi, depistați cu Covid-19

astăzi, 13:34
385

Trei pacienţi ai centrului de dializă de la Dorohoi au fost internaţi, marţi la amiază, după ce au fost diagnosticaţi cu covid19.Cei trei au fost testaţi pentru noul coronavirus în ...