Copilă din Botoșani, dispărută din nou

Copilă din Botoșani, dispărută din nou

O copilă din municipiul Botoșani, cunoscută pentru ocupația de a vinde flori pe stradă și în localuri sau de a cerși, a fost declarată dispărută de către familie, polițiștii făcând apel la cunoștința publică pentru găsirea acesteia.

Duminică, 29 iunie a.c., în jurul orei 17:00, Lorena Andreea Ispir, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Botoșani, pentru a se întalni cu un grup de colegi, însa nu a mai revenit și nici nu a luat legatura cu membrii familiei.

Semnalmentele fetei sunt următoarele: înălțime de aproximativ 1,65 m, greutate de 45 kg, păr brunet și lung, ochi negri, ten măsliniu, constituție astenică.

Vestimentație la momentul plecării: tricou de culoare neagră, pantaloni scurti de culoare neagra, iar în picioare purta adidași de culoare albastra.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricarei unități de poliție.

Nu este prima dată când fata este dată în urmărire.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
30

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
130

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
760

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...