Botoșănean dispărut fără urmă de câteva zile

Botoșănean dispărut fără urmă de câteva zile

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din satul Ghireni, comuna Coțușca, a fost dat dispărut de familie, după ce nu a mai revenit la domiciliu. Polițiștii au fost anunțați de dispariție în cursul zilei de sâmbătă, când concubina bărbatului, Virginia Chiriac, a sunat la 112 și a povestit că Trăian Prodan a plecat de la locuința comună în după-amiaza zilei de 25 martie a.c., iar de atunci nu a mai revenit.

În cursul zilei de luni, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean au solicitat și ajutorul populației.

Potrivit cercetărilor efectuate de polițiști, în momentul dispariției bărbatul era îmbăcat cu un palton de culoare albastru închis, pantaloni albaștri, pe cap avea o căciulă de blană cu urechi, de culoare neagră și era încălțat cu galoși negri din cauciuc.

Conform semnalmentelor, bărbatul ar avea o înălțime de circa 1,85 metri, o greutate de aproximativ 70 kg, este șaten și are ochii căprui. Ca semn particular, el are o aluniță pe cap.

Persoanele care pot oferi informații sunt somate să raporteze la cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze 112.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
906

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
279

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
239

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...