Beat și fără permis, a furat mașina unui cunoscut și a condus fără griji prin oraș

Beat și fără permis, a furat mașina unui cunoscut și a condus fără griji prin oraș

Duminică, 22 septembrie a.c., un echipaj de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Săvenilor, au observat un vehicul ce avea o deplasare sinuoasă, procedând la oprirea acestuia în trafic.

Cu ocazia controlului, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 36 de ani din comuna Brăeşti. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, a rezultat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoutilitara aparţine unui alt bărbat, de 29 de ani, vehiculul fiind sustras din proprietatea acestuia.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bătrân a fost găsit mort pe rampa din fața unor magazine dezafectate

Duminică, 13 Octombrie 2019
1026

Un bărbat a fost găsit mort, duminică dimineață, pe o stradă din municipiul Botoșani.Acesta a fost găsit fără suflare pe rampa din fața unor magazine dezafectate, lângă blocul tu...

Cifre care nu se pot ascunde! 250.000 de români au emigrat doar în 2018: 40% sunt absolvenţi de studii superioare!

Duminică, 13 Octombrie 2019
248

Peste 250.000 de mii de români au emigrat doar în 2018, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică. Un procent de aproape 40% din totalul emigranților din România su...

Deputatul Marius Budăi, ministrul interimar al Muncii: o să prezentăm un bilanţ cu toate cifrele reale şi o să vedem cum e cu "greaua moştenire"!

Duminică, 13 Octombrie 2019
272

Banii pentru plata pensiilor sunt prinşi în buget, iar informaţia că există o gaură în buget nu e reală, a declarat, duminică, la Digi24, parlamentarul de Botoșani Marius Budăi, m...