Bătrână trimisă în stare critică la Iași, cu arsuri grave. Casa acesteia a ars în totalitate azi-noapte

Bătrână trimisă în stare critică la Iași, cu arsuri grave. Casa acesteia a ars în totalitate azi-noapte

O femeie de 86 de ani din Darabani a fost trimisă, vineri dimineață, la Iași, din cauza unor arsuri grave suferite în urma unui incendiu, în noaptea de joi spre vineri.

Potrivit reprezentanților ISU, bunurile din locuință au luat foc de la o lumânare aprinsă uitată lângă materiale combustibile. 

Pompierii militari au fost solicitați să stingă incendiul puțin înainte de ora 02.00. La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani și pompierii voluntari din oraș, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. La sosirea forțelor de intervenție, ardea întreaga locuință. Proprietara a fost scoasă din casă înainte ca pompierii să ajungă la fața locului, fiind t preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate de către echipajul SAJ. 

Pompierii au înlăturat pericolul de explozie, din casa cuprinsă de flăcări fiind scoasă o butelie.     

Incendiul a fost stins în limitele găsite. Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 25.000 de lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 35000 lei.

Bătrâna a fost mai întâi transportată la Dorohoi, iar de acolo preluată cu ambulanță cu medic și transportată direct la Iași, din cauza stării grave în care era, aceasta fiind diagnosticată cu arsuri de gradele II și III pe față, un umăr și un braț.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bătrânii unei comune din Botoșani primesc, zilnic, mâncare caldă oferită de Primărie

astăzi, 18:05
841

Persoanele vârstnice din comuna Drăguşeni din judeţul Botoşani primesc zilnic, pe perioada stării de urgenţă, câte o porţie de mâncare caldă din partea autorităţilor local...

Când am putea ieși din case? Alexandru Rafila: După data de 15 mai. Multe măsuri vor rămâne în vigoare mai mult timp

astăzi, 17:44
777

Un anunț de maximă importanță pentru români, o estimare venită de la Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie. În direct la Digi24, acesta a precizat...

Parcuri de joacă închise și scări de bloc dezinfectate de DSPSA

astăzi, 17:35
146

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a dispus închiderea tuturor parcurilor de joacă pentru copii de pe raza orașului de Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA)...