Bătaie între fete terminată cu amenzi, chiar în fața Poliției Locale din Botoșani

Bătaie între fete terminată cu amenzi, chiar în fața Poliției Locale din Botoșani

Șase eleve cu vârste de 15 și 16 ani s-au luat la bătaie, miercuri, puțin după orele prânzului, chiar în fața sediului Poliției Locale din municipiul Botoșani. Una dintre fete și-a chemat unchiul și un verișor „în ajutor”, iar o adolescentă a intrat în curtea instituției pentru a nu fi victima agresorilor.

Motivele pentru care între cele șase fete, toate eleve la Liceul cu Program Sportiv, a izbucnit un astfel de conflict ar fi neînțelegeri mai vechi. Polițiștii locali au reușit însă să aplaneze tensiunile, după ce au sesizat incidentul, la final împărțind două amenzi. Bărbatul venit cu mașina pentru a-și apăra nepoata a fost sancționat pentru parcare neregulamentară, primind o amendă de 250 de lei, în vreme ce verișorul „solicitantei” a primit o amendă de 300 de lei, pentru tulburarea liniștii publice, acesta alimentând conflictul odată cu intervenirea sa.

”Persoanele implicate au început să-și împartă pumni și palme. Erau două grupuri de fete, iar una dintre ele a apelat la terți pentru a aplica o corecție celuilalt grup. Una dintre fetele agresate s-a refugiat în curtea Poliției, iar noi ne-am sesizat și am intervenit imediat. Au fost aplicate două sancțiuni: una în regim rutier, iar cealaltă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale din Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poza zilei: Dincolo e mai ieftin?

astăzi, 11:36
67

Poza zilei ar putea fi chiar poza lunii septembrie.(fotografie realizată de către un cetățean)

Tânăr prins aproape în comă alcoolică la volan și fără permis

astăzi, 10:58
209

Joi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au oprit în trafic, pe strada Cimitirului Vechi din orașul Flămânzi, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani...

Tânără din Botoșani condamnată și închisă pentru violență

astăzi, 10:34
195

Miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri, au reușit identificarea unei tinere de 30 de ani, din comuna Călărași, pe numele căreia era emis...