Bărbatul care și-ar fi agresat și hărțuit o fostă angajată, plasat sub control judiciar

Bărbatul care și-ar fi agresat și hărțuit o fostă angajată, plasat sub control judiciar

Bărbatul de 45 de ani, din municipiul Botoşani, care și-a agresat și hărțuit o fostă angajată, a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile, după ce Tribunalul din Botoșani și-a însușit, miercuri, propunerea de măsură preventivă a organelor de anchetă.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în perioada ianuarie –februarie a.c. acesta a urmărit o tânără de 20 de ani din localitatea Curteşti, în repetate rânduri, fără drept şi fără a avea un inters legitim, cauzându-i acesteia o stare de temere.

Ulterior, în timp ce victima se afla în incinta unui centru comercial din municipiul Botoşani şi apoi la societatea comercială unde îşi desfăşura activitatea profesională, bărbatul i-a  adresat ameninţări cu acte de violenţă şi a lovit-o în zona spatelui.

Cu ocazia cercetărilor a rezultat că activitatea infracţională a fost săvârşită în scopul răzbunării faţă de persoana vătămată, întrucât aceasta, în calitate de fostă angajată a societăţii pe care o administrează bărbatul, a formulat împotriva lui o reclamaţie în urma căreia acesta a primit o sancţiune contravenţională în cuantum de 20.000 de lei”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi hărţuire, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
136

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
68

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
162

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...