Bărbat găsit în ștreang într-o anexă din gospodărie

Bărbat găsit în ștreang într-o anexă din gospodărie

Un bărbat din localitatea Cotu, comuna Copălău a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei. Descoperirea a fost făcută de fiul bărbatului de 78 de ani, care locuia în aceeaşi gospodărie cu acesta.

Duminică la amiază, bărbatul şi-a găsit tatăl fără suflare într-o anexă, cu un ştreang improvizat dintr-o sfoară pentru legat baloţi în jurul gâtului.

Acesta a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale, iar, la faţa locului, a ajuns în scurt timp un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), însă cadrele mdicale nu au mai putut fasce nimic, decât constatarea decesului, care survenise cu mai multe ore înainte.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie, care a început o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(Video) Roxana Țurcanu: „Tinerii așteaptă lucruri concrete de la Primăria Botoșani, iar locuințele ANL ar fi trebuit să fie prioritatea municipalității!”

astăzi, 13:11
81

Comunicat de presă:Problema cea mai stringentă a tinerilor botoșăneni cu care am interacționat în ultima vreme în calitatea mea de candidat la Primăria Municipiului Botoșani, es...

Cadre medicale anchetate, după ce un pacient a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei

astăzi, 13:00
408

Mai multe cadre medicale sunt anchetate de poliţişti, după ce un pacient din județ a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei din portofel.Totul s-a întâmplat la începutul s...

Accident rutier mortal în județ. Șoferul era beat

astăzi, 12:53
431

O femeie și-a pierdut viața, vineri după-amiază, după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a produs în localitatea Podriga din comuna Drăgușeni, din cauza neatenției unui șofer...