Tânăr de 35 de ani trimis la Iași, după ce a suferit un infarct!

Cazurile de infarct la persoane tinere au crescut considerabil, față de acum 10-20 de ani. Factorii de risc sunt reprezentați în special de alimentație, stres sau fumat, atrag atenția medicii.

Tânăr de 35 de ani trimis la Iași, după ce a suferit un infarct!

Afecțiunile cardiace grave încep să afecteze tot mai des persoanele tinere. Medicii de la Dorohoi au trimis la Iași un pacient în vârstă de 35 de ani care, miercuri seara, a ajuns la spital în stare gravă, fiind diagnosticat cu infarct. 

În urma analizelor care au confirmat diagnosticul, medicii de la Dorohoi au solicitat transferul la Iași, tânărul fiind transportat la Institutul de Boli Cardiovasculare cu o ambulanță cu medic. 

Tot mai multe persoane cu vârste de 30 de ani și mai puțin, ajung în atenția medicilor cu afecțiuni cardiace grave. Cazurile de infarct la persoane tinere au crescut considerabil față de acum 10-20 de ani. Factorii de risc sunt reprezentați în special de alimentație, stres sau fumat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
55

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
84

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
38

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...