Micuța Larisa, fetița jandarmeriței ucise pe o trecere de pietoni, a contactat o infecție intraspitalicească într-un spital din București!

După aproape patru luni de la tragicul accident în care și-a pierdut mama, medicii au decis că micuța de un an și zece luni să întrerupă kinetoterapia, fiind din nou intubată. Tatăl disperat are încă nevoie de ajutorul nostru.

Micuța Larisa, fetița jandarmeriței ucise pe o trecere de pietoni, a contactat o infecție intraspitalicească într-un spital din București!

Medicii au decis ca micuța Larisa, fiica jandarmeriței omorâte pe trecerea de pietoni în luna noiembrie a anului trecut, să întrerupă tratamentul de kinetoterapie în Centrul de Recuperare “Nicolae Robănescu” din București, după ce a contactat o infecție intraspitalicească iar viața i-a fost pusă din nou în pericol. In prezent copila este intubată, iar medicii îi administrează tratament cu antibiotice.

“La acest moment lucrăm intensiv, zi de zi, la sistemul locomotor, iar rezultatele sunt promițătoare, chiar dacă am plecat de la zero și suntem la nivelul unui bebe de două luni. Este un proces de durată dar avem încredere, credință și speranță.Kinetoterapia este deocamdată baza recuperării, vom continua cu ce va fi necesar, adaptați fiecărui pas evolutiv identificat , a povestit cu multă durere și emoție Victor Maliniuc, tatăl Larisei, pe 25 februarie, când a plecat spre București, după o perioadă de cinci săptămâni petrecută în Suceava.

Din păcate, fetița nu a mai putut continua kimetoterapia, iar medicii se luptă acum cu acel virus intraspitalicesc care îi pune în pericol atât recuperarea, cât și viața.

Vezi si Purtătoarea de cuvânt a Școlii de Jardarmi Fălticeni și fiica ei de un an, spulberate pe trecerea de pietoni. Femeia a murit, iar fiica e în comă

Reamintim că, pe data de 14 noiembrie 2018, Irina Cristina Airinei, în vârstă de 40 de ani, angajată a Inspectoratului de Jandarmi Suceava, împreună cu copilul ei de un an și șase luni, aflat în cărucior, au fost lovite violent de o mașină când încercau să traverseze strada, pe trecerea de pietoni. Femeia jandarm a murit imediat după accident, iar fetița ei, Larisa, a ajuns la spital în comă. In stare foarte gravă, copilul a fost transferat după câteva zile la un spital din București. De atunci, tatăl ei a vegheat-o permanent.

Din păcate, scrie Obiectiv de Suceava, lupta nu e gata, Larisa împreună cu tatăl ei vor fi nevoiți încă o lungă perioadă să stea prin spitale, pentru recuperarea micuței. Cei care vor să ajute, o pot face donând bani în conturile deschise pe numele tatălui Larisei.

Contul RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON este deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel.

Contul în Euro RO55 UGBI 0000 3320 2100 5EUR cu SWIFT UGBIROBU este deschis pe numele Maniliuc Victor Daniel la Garanti Bank Suceava.

Cont la Banca Transilvania, pentru cei care nu au posibilitatea să pună în cont la Garanti,

RO45BTRLRONCRT00K1277202, pe numele Maniliuc Victor Daniel. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Poli Iași 2-1! Marius Croitoru, locul 3, în primul sezon de antrenorat! VIDEO

Luni, 24 Februarie 2020
1178

Derby-ul Moldovei s-a jucat luni, de la ora 20:00. Aproximativ 1500 de suporteri au asistat la un derby cu o miză minimă.FC Botoșani a avut lovitura de deschidere. Tot FC Botoșani a avut și p...

Tânăr „drogat” cules de pe stradă. Polițiști au chemat ambulanța

Luni, 24 Februarie 2020
759

Polițiștii locali din cadrul serviciului ordine publică au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță pe raza municipiului Botoșani.Astfel, vineri, &icir...

Tânăr din județ, amendat pentru o țigară fumată în parc

Luni, 24 Februarie 2020
933

Patrula Poliției locale care acționa în zona parcului Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani, a intervenit vineri, în jurul orei 15.50, în parcul de  joacă pentru copii din...