Cele mai multe decese de la startul epidemiei Covid-19 la Botoșani: cinci botoșăneni, din care trei femei!

Cele mai multe decese de la startul epidemiei Covid-19 la Botoșani: cinci botoșăneni, din care trei femei!

Autoritățile din Botoșani au raportat ieri, sâmbătă, cele mai multe decese cauzate de Covid - 19, de la începutul pandemiei.

În decurs de mai puțin de 24 de ore, medicii din Spitalul Județean de Urgență Botoșani au raportat cinci decese puse pe seama Covid-19, trei femei şi doi bărbaţi, cu vârste cuprinde între 55 şi 97 de ani.

Toți cei cinci erau internați în stare critică pe secția de reanimare, suferind de alte afecţiuni cronice care au fost agravate.

În total, în România, până astăzi, nu mai puțin de 1410 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. 16 decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, din care cinci la Botoșani.

La Botoșani au fost înregistrate până astăzi 890 cazuri de infectare cu Covid-19, cu șase mai mult decât erau înregistrate ieri la aceeași oră, din care 668 au fost declarate vindecate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marius Budăi: „Domnilor Flutur și Șoptică, nu fiți lași și cereți-i lui Orban să mărească pensiile cu 40% celor 90.000 de pensionari din Botoșani”

astăzi, 11:08
17

Comunicat de presă:PSD apără legea pensiilor și majorarea cu 40% de la 1 septembrie. La nivel național PSD a inițiat o petiție semnată de peste 800.000 de pensionari din fiecare județ, in...

Un deputat îi cere lui Flutur să dispună ridicarea căsuțelor de pe Unirii

astăzi, 09:45
101

Deputatul PSD Răzvan Rotaru consideră că toate căsuțele din lemn de pe Pietonalul Unirii trebuie să fie ridicate din zona respectivă, dacă nu își găsesc utilitatea.„Este o zo...

(P) Cătălin Silegeanu: „Continuăm investițiile în Botoșani prin achiziția de noi utilaje”

astăzi, 08:45
81

Compania Hidroplasto anunță achiziția de noi utilaje pentru producția de granule din PVC.În acest sens compania a receptionat in luna August:1 Granulator marca Ba...