Apel la botoșăneni! Spitalul Judeţean Botoșani în criză: “În ultima perioadă au fost extrem de multe evenimente neplăcute. Suntem în impas din punct de vedere al necesarului de sânge”

Apel la botoșăneni! Spitalul Judeţean Botoșani în criză: “În ultima perioadă au fost extrem de multe evenimente neplăcute. Suntem în impas din punct de vedere al necesarului de sânge”

Botoşănenii care chiar vor să facă o faptă bună sunt chemaţi de medici la donare de sânge. În criză tot mai mare de sânge, Spitalul Judeţean s-a alăturat campaniei iniţiate de Patriarhie şi CTS Botoşani.

Campania “Donează sânge, salvează o viață” a Patriarhiei Române se desfășoară până pe 27 noiembrie, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Botosani.

Campania a început în Aprilie 2013 la iniţiativa şi cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, sub supravegherea Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru, coordonatorul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, iar la Botoșani se desfășoară pentru prima dată, chiar într-o perioadă când criza de sânge din spital pare tot mai accentuată.

„Fac un apel la colegii din spital și toți cei care vor să ajute, că sunt așteptați cu brațele deschise la Centrul de transfuzii, pentru că suntem într-un impas din punct de vedere al necesarului de sânge. În ultima perioadă au fost extrem de multe evenimente neplăcute din punct de vedere chirurgical, care necesită sânge și atunci cu ocazia asta chiar vreau să-i rog pe toți cei care au posibilitatea să dea curs invitației în cadrul acestei campanii, dar și după, pentru a reface stocurile de sânge, extrem de necesar pentru activitatea medicală și salvarea vieților”, a declarat medicul Bogdan Alexandroaie, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgenţă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Tot ce iubesc

astăzi, 21:05
86

Încă o poezie venită pe adresa de poștă electronică a redacției. E scrisă de Landi Turiceanu și credem că trebuie citită. Ca de obicei, vă dorim lectură plăcută. TOT C...

LOTO: numerele extrase duminică, 15 decembrie

astăzi, 20:39
352

Duminică, 15 decembrie 2019, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 12 decembrie, Loteria Română a acordat 1...

VIDEO. Lângă noi: Filmarea de la Suceava care a devenit virală. Mafia permiselor auto. DNA, intervenție de urgență

astăzi, 20:11
993

DNA face verificări după ce în mediul online a apărut o inregistare audio în care un instructor auto cerea o șpagă de 400 de euro.Un instructor auto din județul Suceava  a f...