14 secții ale Spitalului Județean rămân fără șefi, posturile sunt scoase la concurs

14 secții ale Spitalului Județean rămân fără șefi, posturile sunt scoase la concurs

Spitalul Județean de Urgență ”Mavromati” din Botoșani organizează concursuri pentru ocuparea a nu mai puțin de 14 posturi de șef de secție.

Astfel, se caută coordonatori pentru Secțiile: ORL, Psihiatrie I, II și III – Acuți, Neanotologie, UPU-SMURD, Psihiatrie Cronici, Medicină Internă I, Neurologie, Toxicodependențe-Postcură și Secția Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.

Candidații trebuie să aibă o experiență de minimum cinci ani în domeniu.

Pe lângă cele trei probe pe care trebuie să le promoveze concurenții, adică obținerea unei note mai mari decât 7 la fiecare dintre etapele de examinare, aceștia trebuie să prezinte un plan de management al secției, pe care își propun să îl urmeze.

Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până 30 octombrie a.c., inclusiv.

Cei care au ocupat până acum aceste funcții, și-au finalizat/își finalizează mandatul de permanent sau de interimar. La nivelul întregii unități, există 74 de secții.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se redeschid Creșa municipală și Centrul de zi pentru copiii din familiile cu risc social

astăzi, 14:29
62

Primarul Cătălin Mugurel Flutur a aprobat redeschiderea, începând din data de 6 iulie, a creșei municipale și a centrului social de zi pentru copiii din familiile cu risc social.Pe...

Au ieșit din izolare cu chef de scandal. Au fost amendați și carantinați

astăzi, 14:26
69

Miercuri, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri dintr-o localitate din județ, de 20, respectiv de 21 de ani, se află în drumul public și adreseaza injurii altor p...

Cosmin Andrei: „De ce plătește domnul primar Flutur chirie degeaba pentru autobuzele care nu circulă din banii botoșănenilor?”

astăzi, 14:21
44

Viceprimarul Cosmin Andrei îi solicită primarului Cătălin Flutur să le spună botoșănenilor de ce sunt puși să plătească lunar chirie din banii lor, peste 30.000 de euro pentru mai mul...