Poza zilei: a lăsat nuntașii la masă pentru a vota președintele României!

Poza zilei: a lăsat nuntașii la masă pentru a vota președintele României!

Poza zilei a fost surprinsă ieri  la Secția de Votare nr.181, din Sögel, Germania.

O mireasă a lăsat nuntașii și a venit la secția de votare pentru a alege președintele României!

Este doar una din cele peste un sfert de milion de români au votat în diaspora în primele 2 zile ale acestui scrutin. Aproape 270.00 români au ajuns la urne până sâmbătă la ora 22:00, în primele două zile ale scrutinului prezidențial din diaspora.

Pe prima poziție se situează în continuare Italia, unde peste 51.000 de români au votat în primele două zile, până la ora 22.00. La mică diferență este Marea Britanie, unde au votat până acum mai mult de 48.000 de români.

Dacă tânăra s-a gândit să înceapă o viață nouă cu gânduri bune pentru România, atunci le transmitem și noi tinerilor casă de piatră!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Flutur a anunțat în această seară proiectul de buget al municipiului Botoșani. Acesta va intra în discuția Consiliului Local peste două zile, dar sunt șanse mici ca PSD să îl lase în această formă!

Luni, 17 Februarie 2020
217

Cu două zile înainte de ședința Consiliului Local de la Botoșani, un consiliu dominat brutal de ani de zile de PSD, primarul municipiului, Cătălin Flutur, a anunțat în această sear...

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela: MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, paza școlilor din România!

Luni, 17 Februarie 2020
170

“Pe fondul creșterii violenței și a consumului de droguri, MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, să asigure paza tuturor școlilor din România&rdqu...

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

Luni, 17 Februarie 2020
836

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne di...