USR Botoșani: Cei 10 foști membri USR înscriși în PSD sunt doar 5

USR Botoșani: Cei 10 foști membri USR înscriși în PSD sunt doar 5

Liderii USR de la Botoșani au anunțat că cei 10 foști membri USR înscriși în PSD sunt, de fapt, doar cinci. PSD Botoșani a anunțat la finele săptămânii trecute o nouă victorie în plan local: nu mai puțin de 10 membri ai USR au părăsit gruparea politică a USR de la Botoșani și s-au alăturat PSD.

“Toată lumea ne întreabă de cum 10 membri ai USR Botoșani au trecut la PSD. Am fi preferat, în această perioadă, să răspundem întrebărilor referitoare la viziunea noastră, la proiectele noastre pentru Botoșani, dar se pare că știrile de tip ”can-can” sunt mai căutate decăt cele constructive.

Pentru început trebuie precizat că cei 10 foști membri USR înscriși în PSD sunt doar 5. Mai precizăm că până la cele 5 demisii de săptămâna trecută, așa zisele valuri de plecări din USR Botoșani din ultimii 2 ani, pe care le tot prezintă pompos unii așa-zis ziariști, sunt reprezentate de doar 3 persoane, din care 2 demisii și o excludere.

Și întradevăr, ne-a luat pe toți prin surprindere demisia și înscrierea în PSD a fostului nostru coleg Andrei Turcoman, împreună cu cele 4 persoane apropiate lui, cu atât mai mult că-i cunoșteam opiniile față de noul lui partid. Nu-i știm motivele pentru care a ales PSD și nu vrem să le aflăm, vrem să ne amintim de el doar ca un fost coleg, care, timp de un an de zile, a participat la toate acțiunile USR Botoșani. Ce am mai putea spune acum? Că nu ne-a dezamăgit doar pe noi, că a reușit să arunce o anatemă rușinoasă asupra tuturor tinerilor care au găsit în USR un partid altfel, un partid cu oameni noi, onești, adunați în jurul unor principii. Andrei Turcoman a reușit să dezamăgească pe toți cei care l-au votat în Adunarea Generală Municipală USR să ocupe locul 4 pe lista candidaților la Consiliul Local Botoșani”, a explicat Marcel Gheorghiță, președintele Filialei Municipale a USR Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Roxana Țurcanu: „Să redăm Centrul Vechi tuturor botoșănenilor!”

astăzi, 12:08
16

Comunicat de presă:În după-amiaza zilei de vineri, președintele ALDE Botoșani, Roxana Florentina Țurcanu, alături de echipa sa de campanie, aspirantă la  Consiliului Local Botoș...

Consiliul Județean trebuie să achite 10 milioane de lei pentru un drum stricat la câteva luni de la asfaltare

astăzi, 11:51
66

Autorităţile judeţene din Botoşani sunt nevoite să plătească peste 1,6 milioane de euro pentru 15 kilometri de drum care s-a stricat la câteva luni de la asfaltare. Consiliul Judeţean a ...

Bogdan Buhăianu, directorul Urban Serv: „S-a făcut o campanie electorală pe bani publici pentru a arăta că se poate face curățenie în cimitire”

astăzi, 11:25
73

În cadrul unei conferințe de presă, directorul  Societății Urban Serv, Bogdan Buhăianu, a ținut să răspundă atacurilor din ultima perioadă venite din partea primarului Cătălin F...