Surse: cine îl va înlocui pe Șlincu, la conducerea Prefecturii

Surse: cine îl va înlocui pe Șlincu, la conducerea Prefecturii

Potrivit unor surse, liberalul Dan Nechifor ar urma să revină la conducerea Prefecturii, în vreme ce social-democratul Dan Șlincu se va întoarce la instituția în care s-a consacrat înainte de a fi reprezentantul Guvernului în teritoriu.

În prezent, Dan Nechifor este director executiv adjunct al Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Botoşani. Imediat ce va fi înlocuit, Șlincu va reveni la conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului din Botoșani.

Nici Daniela Lozneanu nu va mai fi pentru multă vreme subprefect, urmând a se modifica structura instituției din temelii, din punct de vedere al celor care ocupă posturile.

Nechifor a mai fost prefect al județului, în perioada 21 februarie 2016 - 30 aprilie 2017.

Totodată, se vehiculează că fostul prefect Cristian Roman ar intra la conducerea Cancelariei Prefectului, în locul Alexandrei Huțu, în vreme ce unul dintre adjuncții Casei de Pensii ar fi fost ofertat cu funcția de subprefect.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
10

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
8

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
423

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...