Senatorul PSD, Doina Federovici: Tupeul liberalilor nu are limite! PNL vrea din nou la guvernare după Anticipate cu Zero majorări la Alocații, la Pensii și Salarii și Zero Investiții!

Senatorul PSD, Doina Federovici: Tupeul liberalilor nu are limite! PNL vrea din nou la guvernare după Anticipate cu Zero majorări la Alocații, la Pensii și Salarii și Zero Investiții!

Comunicat:

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici a anunțat astăzi că miniștrii liberali din cabinetul Orban 1 și Orban 2 continuă bătaia de joc la adresa românilor începută în urmă cu 3 luni.  

„Fiecare ministru liberal s-a lăudat cu realizările inexistente din ultimele 3 luni și a prezentat noile proiecte în fața comisiilor, la audierile din Parlament, în timp ce colegii lor parlamentari în frunte cu domnii Iohannis și Orban solicită să fie respinși la vot pe 24 februarie. Tupeul liberalilor nu are limite! PNL vrea din nou la guvernare, dar după Anticipate ca să nu fie trași la răspundere că vor veni cu Zero majorări la Alocații, la Pensii și Salarii și Zero Investiții!”, a declarat președintele PSD Botoșani.

De fapt, liberalii vor să îi păcălească pe români să le dea votul și după ce ajung din nou la putere vor vedea ei ce pot să facă cu construcția de autostrăzi, cu modernizările de spitale și școli, cu majorările de venituri și cu toate investițiile începute de PSD și anulate în doar câteva zile de guvernarea eșuată a PNL.

„În urma liberalilor s-a ales praful de tot. Veniturile statului s-au prăbușit, cheltuielile au explodat, economia a frânat, împrumuturile au îndatorat fiecare român pe următorii 50 de ani, majorarea salariilor și pensiilor s-a anulat, la fel și dublarea alocațiilor pentru copii, iar sănătatea se privatizează. Acesta este tabloul sumbru după trei luni de guvernare PNL. De aceea PNL vrea anticipate! Liberalii își închipuie că ar mai putea obține suficiente voturi pentru a rămâne la putere și vor putea apoi să-și continue programul de austeritate pentru populație și programul de îmbogățire pentru sponsorii de partid”, a adăugat Doina Federovici președintele PSD Botoșani.

(Comunicat de presă emis de organizația județeană PSD Botoșani)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bătrânii unei comune din Botoșani primesc, zilnic, mâncare caldă oferită de Primărie

astăzi, 18:05
221

Persoanele vârstnice din comuna Drăguşeni din judeţul Botoşani primesc zilnic, pe perioada stării de urgenţă, câte o porţie de mâncare caldă din partea autorităţilor local...

Când am putea ieși din case? Alexandru Rafila: După data de 15 mai. Multe măsuri vor rămâne în vigoare mai mult timp

astăzi, 17:44
403

Un anunț de maximă importanță pentru români, o estimare venită de la Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie. În direct la Digi24, acesta a precizat...

Parcuri de joacă închise și scări de bloc dezinfectate de DSPSA

astăzi, 17:35
91

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a dispus închiderea tuturor parcurilor de joacă pentru copii de pe raza orașului de Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA)...