Se ascut cuțitele. Ministrul Finanțelor, Florin Cîţu: PSD se comportă că o grupare teroristă

Se ascut cuțitele. Ministrul Finanțelor, Florin Cîţu: PSD se comportă că o grupare teroristă

Ministrul Finanțelor, Florin Cîţu, a explicat astăzi pe pagina sa de socializare că “Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă TERORISM economic”.

“PSD are un singur scop. Să mai câștige câteva voturi chiar daca asta înseamnă prăbușirea economiei pentru următorii zece ani.

Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgență pentru că avea de câștigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceți aminte scenriile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta).

Acum PSD vânează voturi prin PRĂBUȘIREA economiei că urmare a creșterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanțare.

Ciolacu NU VREA creștere economică și bunăstare pentru toți românii pentru că nu are de câștigat. Vă face TOTUL pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Atunci câștigă PSD și Ciolacu.

PSD se comportă că o grupare teroristă.

Vom opri, ca si pana acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Nu-i vom lăsa să prăbușească economia” a explicat Florin Cîţu, e pagina sa de socializare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
10

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
61

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
185

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...