Primarul Flutur a semnat lista de susținere a candidaturii lui Klaus Iohannis chiar în fața presei

Primarul Flutur a semnat lista de susținere a candidaturii lui Klaus Iohannis chiar în fața presei

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, a semnat astăzi lista de susținere a candidaturii lui Klaus Iohannis, pentru un al doilea mandat de Președinte al României, chiar în fața presei.

Cătălin Mugurel Flutur a explicat că a făcut acest gest pentru a marca public declanșarea campaniei de strângere de semnături în Municipiul Botoșani, în favoarea actualului Președinte.

“În calitate de primar al vostru, al tuturor botoșănenilor, am dorit să vă transmit un mesaj de încredere în actualul Președinte al României și îndemnul de a semna la rândul vostru listele de susținere a candidaturii lui Klaus Iohannis. Fost primar de municipiu, cu rezultate extraordinare la Sibiu, Iohannis reprezintă cea mai bună alternativă pentru administrațiile locale, față de care a manifestat tot timpul sprijin și înțelegere, ca unul care știe foarte exact, din propria experiență, care sunt nevoile comunităților din România. În calitate de ”simplu cetățean”, ca să recurg la celebra sintagmă încetățenită de decenii în politica românească, vă spun cu mâna pe inimă că sunt convins de faptul că un nou mandat la Cotroceni a actualului Președinte este singura soluție pentru consolidarea democrației românești și pentru crearea premiselor de dezvoltare accelerată a țării. Iohannis s-a dovedit a fi garantul normalității, echilibrului, performanței, al lucrului bine făcut. Sunt convins că o largă majoritatea a botoșănenilor simt la fel ca mine toate aceste lucruri și vor fi alături de Klaus Iohannis în demersul de a obține un nou mandat de Președinte al României”, a explicat Cătălin Mugurel Flutur.

La Botoșani, până în prezent, au început să strângă semnături pentru participarea la alegerile prezidențiale doar PNL și USR, și este de așteptat ca PSD să facă același lucru zilele următoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
263

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
445

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...