(P) Deputatul Mihaela Huncă: „La mulţi ani, Pro România Botoşani! Organizaţia judeţeană împlinește doi ani de la înfiinţare!”

(P) Deputatul Mihaela Huncă: „La mulţi ani, Pro România Botoşani! Organizaţia judeţeană împlinește doi ani de la înfiinţare!”

Comunicat de presă:

Zi specială  pentru membrii şi simpatizanţii PRO România Botoşani! Împlinim doi ani de când suntem în slujba botoşănenilor, doi ani de când PRO România a început la Botoşani un proiect politic nou care îi implică și îi reprezintă pe toți cei care cred în România. Deşi suntem o formaţiune tânără, în doi ani familia Pro România Botoşani a devenit din ce în ce mai numeroasă.

Am participat împreună la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, scrutinuri în urma cărora am devenit a treia forţă politică a judeţului. Noi credem în oameni şi oamenii cred în Pro România pentru că nevoile botoşănenilor reprezintă priorităţile noastre. Au trecut doi ani, în care zilnic am stat de vorbă cu botoşănenii care îşi pun acum speranţele în Pro România. 

La doi ani de zile organizaţia judeţeană intră în lupta electorală  pentru alegerile locale pe cont propriu, cu candidaţi bine pregătiţi, respectaţi în comunităţile din care fac parte. Şi nu a fost uşor, pentru că aproape fiecare membru al PRO România a făcut faţă presiunilor şi intimidărilor venite din partea celor care au servit botoşănenilor până acum numai minciuni şi promisiuni deşarte.  

La mulţi Ani PRO România, La Mulţi ani dragi botoşăneni care aţi venit şi veniţi alături de noi!

Împreună suntem şi vom fi din ce în ce mai puternici pentru un Botoşani prosper şi sănătos!

(Comunicat de presă emis de către Mihaela Huncă, coordonatorul filialei județene a Pro România)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Restricții similare stării de urgență și pentru trei comune din județ

astăzi, 15:27
667

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat, joi, noi restricții pentru municipiul Botoșani, dar și comunele Adășeni, Suharău și Văculești, unde incidența de i...

România a depășit pragul de 6000 de îmbolnăviri de SARS-CoV-2. 110 cazuri noi la Botoșani

astăzi, 13:37
898

România a înregistrat astăzi, joi, cel mai grav bilanț zilnic de la startul epidemiei de SARS-CoV-2: 6.481 de cazuri raportate în ultimele 24 de ore, fiind pentru prima dată c&aci...

Primarii și aleșii locali vor putea depune jurământul și online

astăzi, 12:03
150

Primarii, consilierii locali, președinții consiliilor județene vor putea depune jurământul prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare la distanţă. Decizia a fost luată de Guve...