Ministrul Budăi apără voucherele de vacanță: „Bugetarii reprezintă coloana vertebrală a statului”

Ministrul Budăi apără voucherele de vacanță: „Bugetarii reprezintă coloana vertebrală a statului”

Ministrul Muncii, botoșăneanul Marius-Constantin Budăi, a scris miercuri pe o rețea de socializare că bugetarii sunt coloana vertebrală a statului, acuzând opoziția de „gogomănie”.

<<Nicio zi fără o gogomănie!>> 

Acesta pare a fi sloganul preferat al colegilor din opoziție, care ce visează noaptea scot pe gură ziua. 

Ultima dintre perle o constituie tăierea voucherelor de vacanță, program introdus de guvernarea PSD, de pe urma căruia au beneficiat mii de români. Dacă le ies jocurile celor din opoziție, românii pot să-și ia adio de la această facilitate.

Această idee se adaugă la o lungă listă de aberații, care reflectă disprețul acestor politicieni pentru cetățeanul de rând: supraimpozitarea IT-iștilor, desființarea salariului minim, concedieri masive în rândul bugetarilor. 

Haideți să vă spun ceva, stimați colegi din Opoziție! Acești români, bugetarii, reprezintă coloana vertebrală a statului. Mulți dintre ei sunt de o mie de ori mai capabili și mai calificați decât „eminențele cenușii” care, fără să fie capabili să scrie un program de guvernare, se mulțumesc să debiteze amatorisme toxice în spațiul public.

Dragi colegi, înțeleg că v-a luat valul politic prematur și v-ați văzut deja la putere. Însă pe moment sunteți tot în opoziție. Iar cu astfel de idei, care parcă sunt emanate special ca să facă în ciudă românilor, veți ajunge cu siguranță departe. Departe de guvernare! 

Ghinion, cum ar spune unii. Dar mai bine ghinionul vostru decât ghinionul românilor”, a transmis Marius Budăi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concurs organizat a patra oară pentru ocuparea unei funcții de șef, pe aproape 8000 de lei în mână

astăzi, 18:49
490

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) organizează pentru a patra oară concursul de ocupare a postului de director al Biroului economic, de resurse umane, administrație și informati...

Kolesovs, nota 3 după evoluția dezastruoasă de aseară. Opt corigenți în tabăra Botoșaniului

astăzi, 18:31
134

Gazeta Sporturilor a publicat, în ediția de astăzi a ziarului tipărit, notele de după partida FC Botoșani - Chindia Târgoviște, terminat în 0-3. Acestea sunt dezastruoase pentr...

Segmente din două drumuri județene vor fi modernizate prin CNI. Până când se pot depune oferte:

astăzi, 18:13
271

Segmente din două drumuri județene vor fi consolidate și reabilitate, cu circa 26 de milioane de lei, buget fără TVA. Este vorba despre tronsonul Dumeni-Havârna și despre tronsonul Ro...