Ministrul Budăi apără voucherele de vacanță: „Bugetarii reprezintă coloana vertebrală a statului”

Ministrul Budăi apără voucherele de vacanță: „Bugetarii reprezintă coloana vertebrală a statului”

Ministrul Muncii, botoșăneanul Marius-Constantin Budăi, a scris miercuri pe o rețea de socializare că bugetarii sunt coloana vertebrală a statului, acuzând opoziția de „gogomănie”.

<<Nicio zi fără o gogomănie!>> 

Acesta pare a fi sloganul preferat al colegilor din opoziție, care ce visează noaptea scot pe gură ziua. 

Ultima dintre perle o constituie tăierea voucherelor de vacanță, program introdus de guvernarea PSD, de pe urma căruia au beneficiat mii de români. Dacă le ies jocurile celor din opoziție, românii pot să-și ia adio de la această facilitate.

Această idee se adaugă la o lungă listă de aberații, care reflectă disprețul acestor politicieni pentru cetățeanul de rând: supraimpozitarea IT-iștilor, desființarea salariului minim, concedieri masive în rândul bugetarilor. 

Haideți să vă spun ceva, stimați colegi din Opoziție! Acești români, bugetarii, reprezintă coloana vertebrală a statului. Mulți dintre ei sunt de o mie de ori mai capabili și mai calificați decât „eminențele cenușii” care, fără să fie capabili să scrie un program de guvernare, se mulțumesc să debiteze amatorisme toxice în spațiul public.

Dragi colegi, înțeleg că v-a luat valul politic prematur și v-ați văzut deja la putere. Însă pe moment sunteți tot în opoziție. Iar cu astfel de idei, care parcă sunt emanate special ca să facă în ciudă românilor, veți ajunge cu siguranță departe. Departe de guvernare! 

Ghinion, cum ar spune unii. Dar mai bine ghinionul vostru decât ghinionul românilor”, a transmis Marius Budăi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atelier de educație și creație muzeală “În prag de primăvară” la Muzeul de Etnografie de la Botoșani

astăzi, 11:34
38

În perioada 24-28 februarie 2020, între orele 8,00-16,00, secția de Artă plastică-Etnografie a Muzeului Județean Botoșani, organizează, la Muzeul de Etnografie, din Bulevardul Mihai ...

Comisia Juridică a Senatului a respins ordonanța privind alegerile parlamentare anticipate

astăzi, 11:27
77

Ordonanța de urgență privind anticipatele a fost respinsă de comisia juridică a Senatului. Au votat împotriva actului normativ senatorii PSD, UDMR și ALDE, partide care au anunțat că nu ...

Dragobetele la Biblioteca ”Mihai Eminescu” din Botoșani

astăzi, 11:08
55

În acest an, membrii Centrului de voluntariat B.O.M.D. (Botoșani, Orașul Meu Drag) vor marca Dragobetele, sărbătorit pe data de 24 Februarie, printr-o activitate inedită: o întâ...