Mihaela Huncă, scrisoare deschisă către Rareș Bogdan: „Botoşani nu este batalion disciplinar şi nu este Siberia României”

Mihaela Huncă, scrisoare deschisă către Rareș Bogdan: „Botoşani nu este batalion disciplinar şi nu este Siberia României”

Comunicat:

Scrisoare deschisă către europarlamentarul PNL Rareş Bogdan

Din partea Mihaelei Huncă, un cetăţean al judeţului Botoşani

Botoşani nu este batalion disciplinar şi nu este Siberia României cu lagăre de muncă, în care să-i trimiteţi pe cei din subordinea guvernului dumneavoastră care nu-şi fac treaba!

În cadrul unei emisiuni la un post de televiziune, supărat fiind pe prestaţia şefului Poliţiei de Frontieră, bihoreanul Ioan Buda, aţi afirmat că, dacă aţi fi fost superiorul lui, l-aţi fi trimis să lucreze în ultima comună din judeţul Botoşani.

În primul rând, domnule Rareş Bogdan, vă reamintesc că Ioan Buda este angajat al Ministerului Afacerilor Interne şi că aplică programul Guvernului Partidului Naţional Liberal, în care ocupaţi funcţia de vicepreşedinte.

Mai grav, este că aţi jignit întreaga populaţie a judeţului Botoşani, pe care o desconsideraţi pe faţă. Domnule Rareş Bogdan, chiar aşa îi consideraţi pe toţi locuitorii judeţului Botoşani, de unde probabil aţi primit şi voturi? Mă îndoiesc că veţi avea verticalitatea să le cereţi scuze botoşănenilor! Aţi jignit locuitorii unui întreg judeţ! Poate nu ştiţi, şi-atunci vă reamintesc eu!

Botoşani are un patrimoniu cultural-istoric şi etno-folcloric de mare valoare, de aici au plecat:marele poet al neamului Mihai Eminescu, părintele istoriei româneşti moderne, Nicolae Iorga, muzicianul George Enescu, pictorul Ştefan Luchian, biologul Grigore Antipa, inginerul Elie Radu - un adevărat geniu al structurilor metalice, matematicianul Octav Onicescu-părintele şcolii româneşti de teoria probabilităţilor, lingvistul Alexandru Graur, matematicianul Dimitrie Pompeiu, fizicianul Dimitrie Negreanu şi mulţi alţii. Aş fi apreciat dacă aţi fi promovat aceste lucruri în Parlamentul European şi nu să aşezaţi Botoşani în locul din România unde îşi pot ispăşi pedeapsa cei care vă încalcă ordinele!

Nu demult, tot în direct la un post de televiziune aţi susţinut că, citez: "70.000 din toţi cei aproape un milion care au intrat in ţară, nu se ştie cu ce s-au ocupat în afara tării. Între 8000 şi 10000 sunt prostituate care s-au întors în ţară. Câteva mii sunt şuţi în afara ţării. Sunt cifre oficiale", am încheiat citatul.

Cum poate un demnitar român, parlamentar european să vorbească astfel, de cei care l-au ales? Să ştiţi că aţi greşit, prin urmare ar trebui "să mergeţi în ultima comună din judeţul Botoşani"!

Noi însă, suntem ospitalieri şi cu sufletul deschis vă vom aştepta cu pâine şi cu sare,dar vă rugăm să nu ne cereţi să vă mai votăm! Pe dumneavoastră şi pe PNL,/ partidul care tacit aprobă şi susţine astfel de declaraţii defăimătoare la adresa românilor!

Mihaela Huncă, un cetăţean din judeţul Botoşani

(Comunicat de presă emis de către deputatul Mihaela Huncă, lider al organizației județene a Pro România din Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Casa noastră

astăzi, 09:04
24

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Cunoașterea și rațiuneaLumea va merge înainte dacă cei mai pricepuți dintre oamenii acestei planete vor ști să-și negocieze sensi...

Beneficiarii ajutorului social, pensionarii și persoanele cu handicap vor primi câte 50 de măști de protecție din partea statului

astăzi, 08:50
169

Fiecare român defavorizat va primi câte 50 de măşti, în total urmând să fie achiziţionate materiale de protecţie pentru 2,3 milioane de oameni, au anunţat autorităţile,...

Cazul sri-lankezilor de la Botoșani concediați și expediați la Otopeni devine subiect național. Cazul scoate în evidență relele tratamente la care sunt supuși muncitorii străini în România

astăzi, 07:40
471

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, a venit duminică seară pe aeroportul Otopeni după ce a aflat de situația celor 36 de muncitori din Sri Lanka aduși cu două autocare din Botoșani, cu promisi...