Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici: Începând de azi, intrăm într-o nouă epocă întunecată a AUSTERITĂȚII!

Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici: Începând de azi, intrăm într-o nouă epocă întunecată a AUSTERITĂȚII!

Liderii PSD de la Botoșani nu au înghițit prea ușor căderea Guvernului, mai ales că Botoșaniul pierde cu această ocazie și posibilitatea de a mai avea un ministru în guvern.

Vorbim despre Ministrul la Ministerul Muncii și Justiției Sociale, parlamentarul de Botoșani, Marius Constantin Budăi. 

Într-un mesaj public, Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a declarat că moțiunea austerității va rămâne în calendare ca joia neagră pentru economia și democrația românească și chiar a numit-o “Joia neagră pentru bunăstarea românilor”.

„PSD a pierdut acum o bătălie politică, dar nu PSD-ul este marele învins. Cei care vor pierde cel mai mult sunt cetățenii României. Începând de azi, intrăm într-o nouă epocă întunecată a AUSTERITĂȚII. Îndemnăm botoșănenii să studieze atent lista rușinii, lista celor care au spus azi: DA, vrem salarii și pensii tăiate, DA, vrem peste 400.000 de concediați din sistemul public, DA, vrem să pedepsim mediul de afaceri și să stopăm programele pentru tineri antreprenori, DA împotriva investițiilor. Haosul în care Klaus Iohannis a aruncat azi țara, lăsând-o fără viziune și program de guvernare, fără guvern stabil, fără buget rectificat, în prag de iarnă și în pline alegeri prezidențiale va avea efecte devastatoare pentru economie și pentru imaginea României în plan extern. Odată cu plecarea PSD de la guvernare urmează o perioadă de profundă instabilitate, de scandal între exponenții coaliției de conjunctură,: nu există un prim-ministru agreat unanim, nu există un minim interes comun, nu există o minimă viziune pentru viitorul România”, a precizat liderul PSD Botoșani, Doina Federovici, care a mai adăugat că PSD va continua să lupte pentru fiecare român.

“Ura partidelor de opoziție față de PSD nu poate ține loc de bună guvernare! Românii vor simți, din nefericire, la modul cel mai direct, efectele haosului și ale nepriceperii acestei „MONSTRUASE COALIȚII”. Se va repeta episodul guvernării Zero, a lui Ciolos sau, mai rău, episodul guvernării PDL. Oamenii sunt aceiași. Mentalitatea celor care vin este aceași: tăieri, concedieri, creșteri de taxe. Asta urmează”, a mai precizat Doina Federovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Silegeanu lansează o provocare pentru botoșăneni: “Ce îți dorești de la viitorul tău Primar?”

Sâmbătă, 30 Mai 2020
3746

Sunt politician tânăr, însă experiența  în afaceri de peste 15 ani m-a învățat să am o viziune legată de strategie, iar o strategie pe termen me...

Mesaj emoționant transmis absolvenților laurieni de conducerea Colegiului: „Veți pleca fără prea multe fotografii de final de an, dar noi credem că nu plecați fără nimic”

Sâmbătă, 30 Mai 2020
2158

După săptămâni întregi de studiu online, elevii claselor a XII a au încheiat vineri, 29 mai, un nou capitol din viața lor, îndreptându-și pașii, ușor dar sigur, sp...

Încă 11 botoșăneni vindecați de coronavirus. Numărul celor autoizolați crește

Sâmbătă, 30 Mai 2020
662

Până sâmbătă, 30 mai, potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului Botoșani, dintre cele 750 de persoane au fost testate pozitiv cu C...