Donald Trump este noul presedinte al SUA: Nu va fie frica! Voi lupta pentru voi pana la ultima rasuflare!

Donald Trump a devenit cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. "Nu va fie frica, suntem protejati si vom fi mereu protejati de femeile si barbatii din armata noastra si, cel mai important, vom fi protejati de Dumnezeu. Vom eradica complet de pe fata Pamantului terorismul islamic. A venit ora actiunii", a spus Trump in discursul sau catre poporul american.

Donald Trump este noul presedinte al SUA: Nu va fie frica! Voi lupta pentru voi pana la ultima rasuflare!

Trump a depus juramantul cu mana atat pe Biblia sa, cat si pe cea a lui Abraham Lincoln. Apoi, intr-un discurs de un sfert de ora, le-a transmis americanilor ca ei vor fi pe primul loc si ca nu va lua nicio masura, nici pe plan intern, nici pe plan extern, care sa nu fie in avantajul lor.

Inainte de a se adresa poporului american, Trump le-a multumit lui Barack si lui Michelle Obama pentru gratioasa tranzitie: "Ati fost extraordinari".

"Acest moment e momentul vostru! E ziua voastra! Sarbatoarea voastra. Si Statele Unite ale Americii sunt tara voastra. Nu conteaza ce partid controleaza Administratia, ci ca poporul sa o controleze. Azi poporul a preluat din nou conducerea acestei tari. Toti va asculta acum, ati devenit parte dintr-o miscare istorica asa cum lumea nu a mai vazut pana acum. In centrul aceste miscari e convingerea cruciala ca tara exista pentru a servi cetatenii. Impartim impreuna aceeasi inima, aceeasi casa si acelasi destin glorios", si-a inceput Donalt Trump intaiul discurs prezidential.

"De acum inainte doar America va fi pe primul loc. Orice decizie pe comert, taxe, imigratie va fi in beneficiul familiilor americane, cetatenilor americani. Protectia va duce la prosperitate. Voi lupta pentru voi pana la ultima rasuflare si nu va voi dezamagi niciodata! America va incepe sa castige din nou. Sa castige asa cum nu a facut-o niciodata. Cand America e unita, America e de neoprit. Nu va fie frica, suntem protejati si vom fi mereu protejati de femeile si barbatii din armata noastra si, cel mai important, vom fi protejati de Dumnezeu. Vom eradica complet de pe fata Pamantului terorismul islamic. A venit ora actiunii. Nu lasati pe nimeni sa va spuna ca ceva nu se poate face. Nu vom esua! Tara noastra va prospera si va inflori. Sa facem America mareata din nou!", si-a incheiat Trump discursul prezidential.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
328

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5548

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
224

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...