Cristian Achiței, după candidatură depusă pentru Senatul României: După ani întregi de nimic pesedist, botoșănenii au nevoie de realizări concrete, de dezvoltare!

Cristian Achiței, după candidatură depusă pentru Senatul României: După ani întregi de nimic pesedist, botoșănenii au nevoie de realizări concrete, de dezvoltare!

Deputatul PNL, Cristian Achiței, a declarat după candidatură depusă pentru Senatul României, că obiectivul personal pentru următorii ani este realizarea celor două investiții în infrastructura județului Botoșani, respectiv Drumul Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos și Drumul Național DN 29D Botoșani-Ștefănești.

“Sunt onorat să ocup locul 1 pe lista de candidați la Senatul României depusă astăzi, 21 octombrie, de PNL Botoșani la Biroul Electoral Județean. O zi pe care am trăit-o cu multă emoție, cu sentimentul unei mari responsabilități față de județul pe care îl iubesc și față de botoșăneni.

Țin să le mulțumesc pentru încrederea acordată tuturor colegilor de partid. Consider nominalizarea o recunoaștere a rezultatelor obținute pentru Botoșani și botoșăneni în ultimii ani atât în Consiliul Județean, cât și în Parlamentul României.

Urmează o campanie electorală importantă pentru viitorul României și, în particular, pentru viitorul județului nostru. O campanie în care voi fi foarte activ pentru a convinge un număr cât mai mare dintre concetățenii noștri că Partidul Național Liberal reprezintă singura soluție viabilă pentru dezvoltarea județului Botoșani.

Dezvoltăm Botoșaniul! Este obiectivul întregii echipe PNL pentru următorii ani, în care partidul se va afla la guvernarea României. Este însă și obiectivul meu personal, pentru că sunt strâns legat de două dintre cele mai importante investiții în infrastructura județului Botoșani, Drumul Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos și Drumul Național DN 29D Botoșani-Ștefănești, investiții pe care vreau să le văd finalizate la termen, adică în următorii doi ani.

După ani întregi de nimic pesedist, de minciuni propagandistice și pomeni aruncate în stânga și în dreapta, județul Botoșani și botoșănenii au nevoie de realizări concrete, de dezvoltare! Exact pentru asta voi lupta în continuare, cu toate forțele, pentru botoșănenii mei!

Partidul Național Liberal se va afla la guvernare în următorii patru ani, iar botoșănenii trebuie să fie reprezentați cum se cuvine, printr-o echipă parlamentară puternică și eficientă, în relația cu Guvernul României! Astfel vom putea beneficia de întreaga susținere guvernamentală pentru proiectele prin care vom realiza dezvoltarea Botoșaniului!

Am mare încredere că toți cei care cred în proiectele de dezvoltare a județului Botoșani vor fi prezenți la vot pe 6 decembrie!”, a explicat deputatul PNL Cristian Achiței.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Persoanele aflate în izolare pot solicita online urna mobilă pentru a vota pe 6 decembrie

astăzi, 19:02
67

În prezent, aproape 130.000 de români sunt fie internați în spital, fie sunt obligați să rămână la domiciliu timp de două săptămâni. Așa că mersul la urne, &ici...

Botoșăneanul salvamar pe Mediterana şi visul său: să deschidă prima librărie din satul natal

astăzi, 18:44
105

Remus Ursache, un tânăr botoşănean de la ţară, s-a întors în satul natal şi a deschis o tipografie şi o librărie după ce a petrecut şapte ani ca salvamar pe ţărmurile Med...

O familie din Botoșani, racordată la curent după 21 de ani, datorită unui ONG

astăzi, 18:29
131

S-a făcut lumină în sufletele și în casa a trei frățiori din județul Botoșani, care au trăit până acum în întuneric, în căminul părintesc. Locuința le-a...