Comunicat: Mesajul fostului inspector școlar general Mihaela Huncă, de Ziua Mondială a Educației

Comunicat: Mesajul fostului inspector școlar general Mihaela Huncă, de Ziua Mondială a Educației

Fost inspector școlar general și fost director al Casei Corpului Didactic din Botoșani, depitatul Mihaela Huncă a transmis un mesaj către cei implicați în învățământ, cu prilejul Zilei Mondiiale a Educației, sărbătorită pe 5 octombire.

Cităm comunicatul parlamentarului Mihaela Huncă:

La Mulți Ani dragi profesori!

La Mulți Ani dragi elevi!


De Ziua Mondială a Educaţiei, cinstim şcoala, profesorii şi elevii deopotrivă, cinstim valoarea actului didactic şi rolul său în menţinerea şi dezvoltarea de valori morale, ştiinţifice şi culturale.


Aceste valori sunt transmise între generații de profesori şi se cuvine să le mulţumim pentru aceasta, dar şi pentru că şi-au dedicat viaţa formării noastre. Am susținut întotdeauna că Educaţia trebuie să fie în centrul atenţiei întregii societăţi, iar astăzi, mai mult ca oricând  avem nevoie de un sistem educaţional adecvat, temeinic şi în concordanţă cu actualitatea mediului socio-economic.


Transmit tuturor educatorilor, învăţătorilor şi profesorilor din judeţul Botoșani, multă sănătate şi putere de muncă! Vă mulţumesc pentru dăruirea și răbdarea  cu care ați format atâtea generaţii!”

(comunicat ProRomânia Botoșani)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În sfârșit. Consilierii locali și-au dat acordul pentru punerea în practică a proiectelor primarului Flutur!

Joi, 17 Octombrie 2019
499

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, a anunțat în această după amiază, că în ședința “de îndată” a Consiliului Local de astăzi, consil...

Concurs: ”Promovarea turismului și a gastronomiei locale”, organizat de Colegiul Economic ”Octav Onicescu”! Vedetele au fost plăcintele ”poale-n brâu”, cozonacii și colțunașii!

Joi, 17 Octombrie 2019
173

Colegiul Economic ”Octav Onicescu”, condus astăzi de directorul Ion Huțanu și directorul adjunct Corina Valinciuc, se află zilele acestea la ceas aniversar. Se împlinesc 130 de a...

14 posturi de șefi secție din 74, scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani!

Joi, 17 Octombrie 2019
338

Spitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi de șefi secție. Medicii trebuie să aibă o vechime de cel puțin cinci ani în specialitate și să pre...