Cătălin Flutur: Domnilor pesediști, încetați campania de intimidare a autorităților care acționează conform legii pentru restabilirea adevărului!

Cătălin Flutur: Domnilor pesediști, încetați campania de intimidare a autorităților care acționează conform legii pentru restabilirea adevărului!

Într-un comunicat de presă, Cătălin Flutur, candidatul PNL la funcția de primar a municipiului Botoșani, a cerut PSD să înceteze campania de intimidare a autorităților care acționează conform legii.

“Disperați de ceea ce ar putea reieși prin renumărarea voturilor, adică prin atestarea votului real dat de botoșăneni, PSD continuă campania de dezinformare publică și de intimidare a organismelor în drept să ia deciziile legale în acest caz.

Avalanșa de plângeri penale și de contestații depuse gratuit pe la toate instituțiile statului nu poate bloca procesul legal și corect de restabilire a adevărului privind voturile botoșănenilor și nici pe cel de descoperire a unor eventuale fraude și a autorilor lor.

Adevărul privitor la ce au votat botoșănenii nu se poate stabili altfel decât pe căile legale decise de autoritățile responsabile de supravegherea procesului electoral, adică prin renumărarea voturilor în cazul în care există suspiciuni întemeiate pe probe materiale privind existența unor diferențe între votul real și cel raportat prin documente antesemnate (semnate în alb), pline de ștersături și modificări”, a precizat Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Persoanele aflate în izolare pot solicita online urna mobilă pentru a vota pe 6 decembrie

astăzi, 19:02
69

În prezent, aproape 130.000 de români sunt fie internați în spital, fie sunt obligați să rămână la domiciliu timp de două săptămâni. Așa că mersul la urne, &ici...

Botoșăneanul salvamar pe Mediterana şi visul său: să deschidă prima librărie din satul natal

astăzi, 18:44
107

Remus Ursache, un tânăr botoşănean de la ţară, s-a întors în satul natal şi a deschis o tipografie şi o librărie după ce a petrecut şapte ani ca salvamar pe ţărmurile Med...

O familie din Botoșani, racordată la curent după 21 de ani, datorită unui ONG

astăzi, 18:29
134

S-a făcut lumină în sufletele și în casa a trei frățiori din județul Botoșani, care au trăit până acum în întuneric, în căminul părintesc. Locuința le-a...