Un spărgător de magazine din Botoșani reţinut ieri pentru furt!

Un spărgător de magazine din Botoșani reţinut ieri pentru furt!

Un tânăr din Botoșani, acuzat că a spart un magazin și a produs o pagubă de 1500 de lei a fost reținut de polițiști și urmează a fi judecat.   

La data de 01.10.2019, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani din municipiul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 27/28.09.2019, acesta a pătruns fără drept  în incinta unei unităţi economice din aceeași localitate, de unde a sustras mai multe bunuri, prejudiciul fiind estimat la suma de 1.500 de lei.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluție procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
4

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
20

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
46

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...