Elevul de 17 ani care a ucis un om cu o palmă, a fost arestat preventiv

Elevul de 17 ani care a ucis un om cu o palmă, a fost arestat preventiv

Elevul de 17 ani vinovat de moartea unui bărbat de 56 de ani din Stăuceni, survenită după ce acesta i-a dat o palmă, într-un bar, pe fondul unui conflict, a fost arestat preventiv. Polițiștii au pus în aplicare mandatul emis de Tribunalul Botoșani, sâmbătă, tânărul rămânând închis 30 de zile, deocamdată.

Minorul C.F.C. este originar din localitatea Silișcani și învață la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din municipiul Botoșani.

Amintim că anchetatorii au reușit să afle că bărbatul de 56 de ani era în bar, aşezat pe scaunul din zona terasei, iar la un moment dat a intrat în conflict cu elevul de 17 ani. Acesta din urmă l-ar fi lovit cu palma în zonă capului, iar victimei i s-a făcut rău imediat după, a lăsat capul în jos și a intrat în stop cardio respirator.

Acest lucru l-au descoperit însă ceilalţi clienţi din bar peste câteva zeci de minute, iar când au realizat că bărbatul nu mai respira, au sunat la 112.

La fața locului a ajuns o ambulanță cu medic, însă, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, fiind constatat decesul.

Corpul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști, iar necropsia a dovedit că moartea a fost cauzată de palma primită de la băiat, acesta din urmă fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bătrân a fost găsit mort pe rampa din fața unor magazine dezafectate

Duminică, 13 Octombrie 2019
1012

Un bărbat a fost găsit mort, duminică dimineață, pe o stradă din municipiul Botoșani.Acesta a fost găsit fără suflare pe rampa din fața unor magazine dezafectate, lângă blocul tu...

Cifre care nu se pot ascunde! 250.000 de români au emigrat doar în 2018: 40% sunt absolvenţi de studii superioare!

Duminică, 13 Octombrie 2019
245

Peste 250.000 de mii de români au emigrat doar în 2018, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică. Un procent de aproape 40% din totalul emigranților din România su...

Deputatul Marius Budăi, ministrul interimar al Muncii: o să prezentăm un bilanţ cu toate cifrele reale şi o să vedem cum e cu "greaua moştenire"!

Duminică, 13 Octombrie 2019
269

Banii pentru plata pensiilor sunt prinşi în buget, iar informaţia că există o gaură în buget nu e reală, a declarat, duminică, la Digi24, parlamentarul de Botoșani Marius Budăi, m...