A fost arestat preventiv un bărbat acuzat că ataca pe stradă bătrânele și le lăsa fără poșete!

A fost arestat preventiv un bărbat acuzat că ataca pe stradă bătrânele și le lăsa fără poșete!

Un bărbat care tâlhărea în plină stradă bătrânele de la Botoșani a fost arestat preventiv de polițiști!

La data de 13.09.2019, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 38 de ani din municipiul Botoşani, acesta fiind cercetat pentru comiterea unor infracţiuni de tâlhărie.

În urma probatoriului administrat,  a rezultat că în zilele de 9, respectiv 10 septembrie a.c, acesta a sustras, prin smulgere, poşetele aparţinând persoanelor vătămate de 64 şi 68 de ani, în timp ce acestea se aflau pe diferite străzi din municipiul Botoşani, ulterior părăsind în fugă locul faptei.

Cu ocazia percheziţiei, la locaţia vizată au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă, inclusiv bunuri aparţinând persoanelor vătămate.

La aceeaşi dată, poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele bărbatului, iar în cursul aceleiaşi zile instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în consecinţă.

Le parcursul cercetărilor, persoana vizată beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale stabilite de Codul de Procedură Penală precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
27

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
80

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
92

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...