VIDEO: Vecinii noștri! Două femei din Suceava s-au bătut până la sânge pentru un loc de parcare!

VIDEO: Vecinii noștri! Două femei din Suceava s-au bătut până la sânge pentru un loc de parcare!

Două femei de 37 şi 39 de ani au fost filmate în timp ce se băteau cu sălbăticie pentru un loc de parcare, chiar sub ochii elevilor de la şcoala din apropiere.

Toată scena a avut loc pe o stradă din judeţul Suceava, iar imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu. Scenele au fost surprinse cu telefonul mobil de un bărbat şi, la scurt timp, au devenit virale pe internet.

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în apropierea şcolii din localitatea Iaslovăţ. Cele două femei au mers cu maşina să-şi aştepte copiii. Una dintre ele era parcată lângă gard, iar cealaltă s-a oprit în paralalel cu ea şi i-a blocat trecerea.

După un schimb de replici mai dure, cele două mămici au început să se bată fără să le pese că elevii, unii dintre ei colegi ai copiilor celor două, tocmai ies de la şcoală din apropiere. În imagini se vede cum cele două se lovesc cu sălbăticie chiar sub ochii trecătorilor.

Într-un sfârșit, două persoane interven şi le depart pe femei. Se pare totuși că nu a fost un incident izolat și că între cele două femei există însă un conflict mai vechi. Dar ghiciți pentru ce! Tot din cauza felului în care se comportă în trafic!

Imaginile le puteți viziona aici:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Recomandare de weekend: Un nou spectacol online oferit de Teatrul „Vasilache”

astăzi, 17:01
42

Duminică, 7 iunie, începând cu ora 11:00, Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani, îi invită pe cei mici, dar și pe cei mari, la vizionarea spe...

Patru bărbați aduși la închisoarea din Botoșani, dintre care trei condamnați pentru tentativă de omor

astăzi, 16:54
96

Vineri, patru bărbați din județul Suceava, dintre care trei condamnați pentru tentativă de omor, au fost escortați la Penitenciarul din Botoșani.Mai întâi, la  S.P.R. ...

O elevă eminentă din Dorohoi, condamnată la suferință, are nevoie de ajutorul semenilor

astăzi, 16:49
83

Oana Silivstru este o elevă eminentă din Dorohoi, care, la numai 16 ani, boala și suferința au pus stăpânire pe viața ei. Problemele copilei au început încă de la naștere. Fi...