VIDEO: Vecinii noștri! Două femei din Suceava s-au bătut până la sânge pentru un loc de parcare!

VIDEO: Vecinii noștri! Două femei din Suceava s-au bătut până la sânge pentru un loc de parcare!

Două femei de 37 şi 39 de ani au fost filmate în timp ce se băteau cu sălbăticie pentru un loc de parcare, chiar sub ochii elevilor de la şcoala din apropiere.

Toată scena a avut loc pe o stradă din judeţul Suceava, iar imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu. Scenele au fost surprinse cu telefonul mobil de un bărbat şi, la scurt timp, au devenit virale pe internet.

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în apropierea şcolii din localitatea Iaslovăţ. Cele două femei au mers cu maşina să-şi aştepte copiii. Una dintre ele era parcată lângă gard, iar cealaltă s-a oprit în paralalel cu ea şi i-a blocat trecerea.

După un schimb de replici mai dure, cele două mămici au început să se bată fără să le pese că elevii, unii dintre ei colegi ai copiilor celor două, tocmai ies de la şcoală din apropiere. În imagini se vede cum cele două se lovesc cu sălbăticie chiar sub ochii trecătorilor.

Într-un sfârșit, două persoane interven şi le depart pe femei. Se pare totuși că nu a fost un incident izolat și că între cele două femei există însă un conflict mai vechi. Dar ghiciți pentru ce! Tot din cauza felului în care se comportă în trafic!

Imaginile le puteți viziona aici:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

De 1 decembrie, 27,44 milioane de Euro vor ajunge la agricultorii de la Botoșani

astăzi, 12:34
30

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Botoșani a anunțat astăzi că în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2019, la Botoșani a...

FOTO&VIDEO: Campionul botoșănean Iulian Rotariu s-a întors în țară, în urmă cu puțin timp

astăzi, 12:11
81

Iulian Rotariu, câștigătorul ultramaratonului de 220 km din Mozambic, a pășit pe pământ românesc, puțin după ora 12:00.Pompierul botoșănean, plutonier adj...

S-a dat startul votului diasporei

astăzi, 12:01
35

Votul în străinătate pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale 2019 a început în noaptea de joi spre vineri, la ora 1:00, când s-au deschis secţiil...