VIDEO - Un botoșănean, erou în Franța după ce a salvat o familie prinsă în mașina spulberată de TIR: "Fetița zăcea pe banchetă și o striga pe mami"

VIDEO - Un botoșănean, erou în Franța după ce a salvat o familie prinsă în mașina spulberată de TIR: "Fetița zăcea pe banchetă și o striga pe mami"

Un bărbat din Botoșani este erou pe internet după ce a salvat o fetiţă de nouă ani dintr-o maşină distrusă într-un accident rutier, în Franţa. Un TIR s-a răsturnat şi a lovit puternic automobilul în care se aflau copila, mama şi fratele ei.

"Da, a intrat pe banda noastră! A spulberat parapetul tot. Maşina e toată fărâmată. Ferească Dumnezeu! Doamne!", a fost strigătul disperat al românului, imediat ce a văzut impactul, potrivit a1.ro.

Imaginile filmate de soţia botoșăneanului surprind primele secunde după accident. În video se poate vedea cum bărbatul, îmbrăcat într-o vestă fosforescentă, aleargă într-un suflet către maşina răsturnată. Prima care îi atrage atenţia este fetiţa aflată pe bancheta din spate. Îşi strigă mama şi cere ajutor.

La locul accidentului ajung, curând, şi alte maşini, iar şoferii i se alătură românului în eforturile de salvare. Cei trei bărbaţi smulg, pe rând, portierele maşinii făcută zob şi reuşesc să scoată şi celelalte victime. Un băiat care călătorea pe scaunul din dreapta şi mama care era la volan, scrie sursa citată.

Petru Melinte este din Botoşani şi lucrează ca şofer de tir pentru o firmă din Spania. De doi ani, i s-a alăturat şi soţia lui, şofer şi ea la aceeaşi firmă. Când s-a produs accidentul, cei doi se întorceau din Paris. Traficul a fost complet blocat pe autostradă, pe un sens, mai bine de 6 ore.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

astăzi, 15:38
1059

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

astăzi, 15:13
197

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

astăzi, 15:05
322

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...