Unul din tinerii implicați în accidentul de motocicletă de vinerea trecută a murit!

Unul din tinerii implicați în accidentul de motocicletă de vinerea trecută a murit!

Unul din cei doi tineri care au ajuns în spital vinerea trecută în urma unei coliziuni cu o mașină, a încetat din viață.

Accidentul a avut loc vinerea trecută pe șoseaua de centură a orașului, în dreptul Modern Calor, în momentul în care o femeie, aflată la volanul unui Ford Focus, efectua un viraj la stânga. Cei doi au venit cu viteză din spate, iar femeia nu a apucat să îi observe.

La volanul mașinii era o femeie de 39 de ani care care a vrut să între pe o stradă secundară, efectuând un viraj la stânga. În acel moment, mașină a fost izbită violent de o motocicletă pe care se aflau doi tineri de 18 ani și care veneau din spatele autoturismului.

Aceștia au fost proiectați pe asfalt, fiind aruncați la câțiva metri de motocicletă. Ambii au suferit răni grave la cap și membre și au fost preluați de două ambulanțe sosite la față locului, după ce au fost diagnosticați cu multiple fracturi.

Unul dintre ei a fost transportat direct în sală de operații, cu o fractură deschisă de femur, iar celălalt a rămas în Initatea de Primiri Urgente în stare critică din cauza unui traumatism cranian sever.

Transportat la un spital din Iași, unde a stat în comă aproape o săptămână, unul din cei doi tineri, Iulian Grosu, a încetat din viață.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senatorul Federovici: „În plan personal, sunt mândră de realizările guvernării PSD”

Luni, 14 Octombrie 2019
165

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a transmis un punct de vedere cu privire la impactul guvernării social-democraților asupra românilor și la situația critică în care part...

O secție de votare din municipiul Botoșani își schimbă adresa

Luni, 14 Octombrie 2019
119

Locuitorii domiciliați pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoșani, care obișnuiau să voteze la Secția nr. 77, amenajată la Școala Generală nr. 3, sunt nevoiți să se deplaseze că...

Lista medicamentelor compensate a crescut cu 17 tipuri de molecule pentru boli cronice

Luni, 14 Octombrie 2019
106

Noi medicamente inovative au fost introduse în lista medicamentelor compensate și gratuite pentru pacienții cu afecțiuni cronice. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, prin inte...