Unul din tinerii implicați în accidentul de motocicletă de vinerea trecută a murit!

Unul din tinerii implicați în accidentul de motocicletă de vinerea trecută a murit!

Unul din cei doi tineri care au ajuns în spital vinerea trecută în urma unei coliziuni cu o mașină, a încetat din viață.

Accidentul a avut loc vinerea trecută pe șoseaua de centură a orașului, în dreptul Modern Calor, în momentul în care o femeie, aflată la volanul unui Ford Focus, efectua un viraj la stânga. Cei doi au venit cu viteză din spate, iar femeia nu a apucat să îi observe.

La volanul mașinii era o femeie de 39 de ani care care a vrut să între pe o stradă secundară, efectuând un viraj la stânga. În acel moment, mașină a fost izbită violent de o motocicletă pe care se aflau doi tineri de 18 ani și care veneau din spatele autoturismului.

Aceștia au fost proiectați pe asfalt, fiind aruncați la câțiva metri de motocicletă. Ambii au suferit răni grave la cap și membre și au fost preluați de două ambulanțe sosite la față locului, după ce au fost diagnosticați cu multiple fracturi.

Unul dintre ei a fost transportat direct în sală de operații, cu o fractură deschisă de femur, iar celălalt a rămas în Initatea de Primiri Urgente în stare critică din cauza unui traumatism cranian sever.

Transportat la un spital din Iași, unde a stat în comă aproape o săptămână, unul din cei doi tineri, Iulian Grosu, a încetat din viață.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Este week-end, deci părinții pot citi și gândi în liniște: Bullying-ul din școlile din România a atins proporții astronomice, de aproape 35%

astăzi, 11:22
18

Rezultatele rezultatelor PISA 2018 au pus pe jar întreaga societate românească care înțelege încet - încet că întreaga școală este pe un drum greșit, iar elev...

Mâine, copiii sunt așteptați la spectacolul “Povestiri de buzunar”

astăzi, 10:48
30

Pentru acest sfârșit de săptămână Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” Botoșani a pregătit micilor spectatori spectacolul Povestiri de buzunar.Acesta va avea ...

”Cartea « Planeta » Imaginaţiei”: Un nou proiect educațional derulat la Biblioteca Județeană Botoșani

astăzi, 10:39
22

O nouă activitate din cadrul proiectului ”Cartea - « Planeta imaginației »” va fi găzuit luni, 9 decembrie, începând cu ora 10:30, de Filiala nr.  2 –...