Unul din tinerii implicați în accidentul de motocicletă de vinerea trecută a murit!

Unul din tinerii implicați în accidentul de motocicletă de vinerea trecută a murit!

Unul din cei doi tineri care au ajuns în spital vinerea trecută în urma unei coliziuni cu o mașină, a încetat din viață.

Accidentul a avut loc vinerea trecută pe șoseaua de centură a orașului, în dreptul Modern Calor, în momentul în care o femeie, aflată la volanul unui Ford Focus, efectua un viraj la stânga. Cei doi au venit cu viteză din spate, iar femeia nu a apucat să îi observe.

La volanul mașinii era o femeie de 39 de ani care care a vrut să între pe o stradă secundară, efectuând un viraj la stânga. În acel moment, mașină a fost izbită violent de o motocicletă pe care se aflau doi tineri de 18 ani și care veneau din spatele autoturismului.

Aceștia au fost proiectați pe asfalt, fiind aruncați la câțiva metri de motocicletă. Ambii au suferit răni grave la cap și membre și au fost preluați de două ambulanțe sosite la față locului, după ce au fost diagnosticați cu multiple fracturi.

Unul dintre ei a fost transportat direct în sală de operații, cu o fractură deschisă de femur, iar celălalt a rămas în Initatea de Primiri Urgente în stare critică din cauza unui traumatism cranian sever.

Transportat la un spital din Iași, unde a stat în comă aproape o săptămână, unul din cei doi tineri, Iulian Grosu, a încetat din viață.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bătrân a fost accidentat de o mașină a cărui șofer nu a fost atent la manevra de dat cu spatele

astăzi, 09:30
261

Un bărbat de 79 a fost accidentat grav de o maşină care a ieşit cu spatele dintr-o parcare. Accidentul a avut loc vineri seară în Truşeşti.În momentul în care un autoturis...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (128)

astăzi, 08:29
126

O rubrică realizată de profesor Georgică Manole, scriitor, epigramist:Cristian Preda este cunoscut ca profesor de ştiinţe politice la Universitatea din Bucureşti, europarlamentar şi autor d...

Cutremur în România. Unde s-a produs și ce magnitudine a a avut

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021
286

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 pe Richter a avut loc în zona seismică Vrancea, la orele 18.20.33.Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 82km E de Brașov, 96km ...