Unul din tinerii implicați în accidentul de motocicletă de vinerea trecută a murit!

Unul din tinerii implicați în accidentul de motocicletă de vinerea trecută a murit!

Unul din cei doi tineri care au ajuns în spital vinerea trecută în urma unei coliziuni cu o mașină, a încetat din viață.

Accidentul a avut loc vinerea trecută pe șoseaua de centură a orașului, în dreptul Modern Calor, în momentul în care o femeie, aflată la volanul unui Ford Focus, efectua un viraj la stânga. Cei doi au venit cu viteză din spate, iar femeia nu a apucat să îi observe.

La volanul mașinii era o femeie de 39 de ani care care a vrut să între pe o stradă secundară, efectuând un viraj la stânga. În acel moment, mașină a fost izbită violent de o motocicletă pe care se aflau doi tineri de 18 ani și care veneau din spatele autoturismului.

Aceștia au fost proiectați pe asfalt, fiind aruncați la câțiva metri de motocicletă. Ambii au suferit răni grave la cap și membre și au fost preluați de două ambulanțe sosite la față locului, după ce au fost diagnosticați cu multiple fracturi.

Unul dintre ei a fost transportat direct în sală de operații, cu o fractură deschisă de femur, iar celălalt a rămas în Initatea de Primiri Urgente în stare critică din cauza unui traumatism cranian sever.

Transportat la un spital din Iași, unde a stat în comă aproape o săptămână, unul din cei doi tineri, Iulian Grosu, a încetat din viață.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Silegeanu: Nu mai țineți orașul și cetățenii în degradare morală, fizică și promisiuni deșarte

Marţi, 4 August 2020
163

Comunicat:Stimați botoșăneni. Așa cum am promis, fiecare comunicat de presă va conține și o parte din programul meu pe care doresc să îl implementez în cadrul Primăriei Botoș...

Sprijin financiar oferit de Ambasada Franţei şi Institutul Francez unui ONG din Botoșani

Marţi, 4 August 2020
321

Pentru a recunoaşte şi a susţine eforturile societăţii civile româneşti care a sprijinit persoanele fragile, aflate în dificultate pe timpul izolării şi pe tot parcursul pandemiei ...

Chindriș, la Mouscron! Toate detaliile mutării!

Marţi, 4 August 2020
484

Așa cum am anunțat încă de acum câteva zile, Andrei Chindriș va juca în Belgia din sezonul următor.Acesta va juca la Mouscron, echipă care a fost cumpărată de patronul lu...