Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă la un pas de accident din cauza unei căprioare

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă la un pas de accident din cauza unei căprioare

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani care se deplasa de la Iaşi spre Botoşani, a fost implicat într-un accident ruter.

Din fercire, membrii echipajului nu au avut de suferit. Incidentul a avut loc la limita dintre judeţele Iaşi şi Botoşani, în comuna Şipote, unde o căprioară a sărit în faţa autosanitarei.

Ambulanţierul aflat la volan nu a mai putut evita impactul. Animalul a fost lovit în plin cu partea din faţă a autospecialei marca Volkswagen Crafter, în urma impactului fiind distrus radiatorul.

Din fericire membrii echipajului erau asiguraţi cu centuri de siguranţă şi nu au fost răniţi. Membrii echipajului au fost preluaţi de o altă maşină solicitată de la Botoşani, iar autosanitara a fost adusă în municipiu pe o platformă.

Din păcate, căprioara a murit pe loc, cazul fiind semnalat şi poliţiei din comună.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este Ziua Românilor de Pretutindeni. Știm că sunteți cititorii noștri, oriunde vă aflați, așa că Redacția noastră vă urează “La mulți ani!”

astăzi, 13:17
78

Ziua de astăzi, 31 mai, este Ziua Românilor de Pretutindeni, ziua în care îi sărbătorim pe toți conaționalii care trăiesc în afara granițelor României. Ziua rom&ac...

Cel mai bun mijlocaş din Divizia A? Jhonathan Rodriguez este lider în clasamentul InStat

astăzi, 11:30
184

FC Botoşani are o perlă în lot. Blocat în Argentina, Jhonathan Rodriguez este poate cel mai bun mijlocaş din liga întai, conform cifrelor InStat. Acesta este printre primii 3 &ici...

Lista restricțiilor care se vor ridica de mâine, 1 Iunie 2020

astăzi, 11:16
2031

Începând de mîine, majoritatea restricțiilor impuse pe perioada stării de urgență și a stării de alertă instituite în România pe perioada pandemiei de coronavirus ...