Un botoșănean a ajuns la spital cu fața desfigurată și cu ochii scoși din orbite!

Un botoșănean a ajuns la spital cu fața desfigurată și cu ochii scoși din orbite!

S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, medicii luând decizia ca pacientul să fie transferat de urgență într-o clinică din Iași, în timp ce polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cum a ajuns bărbatul de 31 de ani să fie mutilat.

Bărbatul este șofer, angajat al unei companii de transport din Botoșani. Din primele informații, acesta părea a fi victima unui accident rutier petrecut pe raza localității Hănești, după ce mașina se izbise într-o bornă kilometrică de pe marginea drumului. Șoferul a fost transportat la spitalul din Săveni, însă medicii l-au trimis imediat la Botoșani.

Astfel, pacientul a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe Botoșani, unde a fost diagnosticat cu traumatism ocular bilateral sever, cu perforare a globului ocular, precum și cu fractură de mandibulă și fractură de piramidă nazală. 

Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate, luându-se în calcul faptul ca bărbatul să nu fi fost doar victima unui accident rutier, ci și a unei alte agresiuni.  

Bărbatul a fost transferat la Clinica de Oftalmologie din Iași, medicii încercând să îi salveze măcar parțial vederea, el având, în urma agresiunii, ambii globi oculari aproape sparți.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sănătatea ta: Cum deosebim roșiile colorate artificial de tomatele coapte fără chimicale!

astăzi, 07:58
114

Roșii forțate să se coacă prin aplicarea unor tehnologii care deși nu sunt interzise, afectează consumatorul în primul rând pentru că îl privează de a mânca o roșie gu...

Reorganizarea ANAF, neconstituțională: Nu se va reveni la organizarea pe județe!

astăzi, 07:29
87

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) nu mai urmează să fie reorganizată, cel puțin momentan, după ce un proiect de act normativ adoptat recent de parlamentari și care prevedea ac...

Marius Budăi anunț de ultim moment pe Legea Pensiilor

astăzi, 07:16
169

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, marți, că în ședința de Guvern de joi vor fi discutate modificările Legii Pensiilor, respectiv modificarea alineatelor pe care Curtea Constituț...