Un botoșănean a ajuns la spital cu fața desfigurată și cu ochii scoși din orbite!

Un botoșănean a ajuns la spital cu fața desfigurată și cu ochii scoși din orbite!

S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, medicii luând decizia ca pacientul să fie transferat de urgență într-o clinică din Iași, în timp ce polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cum a ajuns bărbatul de 31 de ani să fie mutilat.

Bărbatul este șofer, angajat al unei companii de transport din Botoșani. Din primele informații, acesta părea a fi victima unui accident rutier petrecut pe raza localității Hănești, după ce mașina se izbise într-o bornă kilometrică de pe marginea drumului. Șoferul a fost transportat la spitalul din Săveni, însă medicii l-au trimis imediat la Botoșani.

Astfel, pacientul a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe Botoșani, unde a fost diagnosticat cu traumatism ocular bilateral sever, cu perforare a globului ocular, precum și cu fractură de mandibulă și fractură de piramidă nazală. 

Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate, luându-se în calcul faptul ca bărbatul să nu fi fost doar victima unui accident rutier, ci și a unei alte agresiuni.  

Bărbatul a fost transferat la Clinica de Oftalmologie din Iași, medicii încercând să îi salveze măcar parțial vederea, el având, în urma agresiunii, ambii globi oculari aproape sparți.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani, printre cele mai afectate de secetă județe din țară

astăzi, 20:56
8

Comisiile de evaluare au întocmit până în prezent procese verbale de constatare a pagubelor produse de secetă pe o suprafaţă de 1,3 milioane de hectare, din cele 2,9 milioane car...

COVID: Au mai rămas 191 de cazuri active în județ și 16 carantinați. Numărul autoizolaților a scăzut ușor

astăzi, 20:23
69

Până joi, 4 iunie, potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului Botoșani, dintre cele 796 de persoane testate pozitiv cu Covid-19, 555 au fos...

Azi-noapte: Scandalagiu din carantină amendat de două ori în câteva ore

astăzi, 19:59
97

Un bărbat din judeţul Botoşani a fost amendat de două ori într-o singură noapte, după ce a făcut scandal într-un centru de carantină şi a părăsit nejustificat camera în ca...