Un bărbat din Botoșani a căzut de la etaj, după ce a confundat fereastra cu ușa

Un bărbat din Botoșani a căzut de la etaj, după ce a confundat fereastra cu ușa

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din municipiul Botoșani, a căzut de la etajul unu al blocului în care locuia, în noaptea de luni spre marți, după ce a confundat fereastra de la baie cu ușa de intrare în apartament.

Bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate și dorea să meargă la magazin, să mai cumpere băuturi alcoolice, însă membrii familiei sale nu l-au lăsat. Enervat de refutația apropiaților, bărbatul a mers cu repeziciune în baie și a deschis fereastra, crezând că este ușa de ieșire, a urcat pe marginea căzii și a sărit pervazul, contrariat că era mai înalt decât pragul pe care și-l închipuia.

Zgomotul căzăturii a panicat familia bărbatului și vecinii. Speriate, rudele acestuia au sunat la 112. Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a sosit la fața locului și a prelut rănitul. Acesta a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu multiple contuzii și leziuni, precum și cu o fractură a gambei drepte.

Cadrele medicale au decis transferul acestuia pe Secția de Psihiatrie, urmând ca, pe perioada internării, să primească inclusiv îngrijirile medicale ale unui ortoped.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O mamă cu șapte copii și doi nepoți a primit încă un moment de SPERANȚĂ din partea pompierilor de la Botoșani. Galerie foto.

astăzi, 14:48
44

Ne plac poveștile frumoase și ne plac oamenii care fac gesturi frumoase. Momentele de acest fel trec în general neobservate, dar rămân mereu în sufletul celor care primesc un...

Mai puține drumuri pentru cei care se pensionează. Ministrul Muncii a anunțat simplificarea procedurilor de pensionare

astăzi, 14:24
164

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat simplificarea procedurilor pentru ieşirea la pensie, precizând că a iniţiat un ordin în acest sens.Potrivit ministrului, Agenţia Na...

Femeie de 62 de ani din Botoșani, găsită fără suflare într-un șanț

astăzi, 13:53
328

O femeie în vârstă de 62 de ani din localitatea Pădureni, județul Botoșani, a fost găsită fără suflare, într-un șanț din sat, luni dimineață. Moartea a survenit pe fondul...