Trimis în judecată pentru afacere ilegală cu păcănele. Prejudiciul depășește 180.000 lei!

Botoșăneanul a amplasat în două localuri aparţinând unor societăţi comerciale şase aparate de jocuri de noroc tip slot machine, pentru care nu deţinea documente legale de licenţiere sau autorizare.

Trimis în judecată pentru afacere ilegală cu păcănele. Prejudiciul depășește 180.000 lei!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a lui D.S., din municipiul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a jocurilor de noroc.

Magistrații au reținut  că, în cursul anului 2014, a amplasat la două localuri aparţinând unor societăţi comerciale de pe raza judeţului Botoşani un număr de şase aparate de jocuri de noroc tip slot machine, pentru care nu deţinea documente legale de licenţiere sau autorizare, fiind creat un prejudiciu total bugetului de stat în valoare de 182.709 lei.

"Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
543

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
77

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
97

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...