Tradiții nefaste. Un bărbat a ajuns la spital, după ce alcoolemia l-a aruncat din coșul căruței

Tradiții nefaste. Un bărbat a ajuns la spital, după ce alcoolemia l-a aruncat din coșul căruței

Un accident soldat cu o victimă a fost provocat, în cursul zilei de miercuri, de către un căruțaș, potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani. Rănitul se afla în stare avansată de ebrietate.

Evenimentul a avut loc în comuna Vorona, în jurul orei 18:20. Conform anchetatorilor, un bărbat de 37 ani din comuna Vorona, a condus un atelaj cu tracțiune animală pe drumul județean DJ208H, pe raza localității de domiciliu, iar la un moment dat a pătruns cu o roată a atelajului pe acostament, împrejurare în care pasagerul din dreapta s-a dezechilibrat și a căzut în șanț.

În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea pasagerului, un bărbat de 42 ani din comuna Vorona, care a fost transportat cu o ambulanță la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

„Atât conducătorul atelajului cu tracțiune animală, cât și pasagerul, au fost testați alcoolscopic, rezultând pentru primul o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru cel de-al doilea o valoare de 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a spus Simona Pușcașu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
61

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
80

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
87

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...