Șase victime! Un microbuz din Botoșani a fost implicat într-un grav accident la Bacău! Foto

Șase victime! Un microbuz din Botoșani a fost implicat într-un grav accident la Bacău! Foto

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi în jurul amiezii pe DN2 E85 în județul Bacău, pe raza satului Dumbrava din comuna Itești.

Un microbuz de transport persoane din Botoșani și un autoturism s-au ciocnit pe raza satului Dumbrava.

În urma accidentului, 6 persoane au fost rănite. 4 dintre victime se aflau în microbuzul care se deplasa pe relația Botoșani – Mangalia, iar alte două victime erau în autoturism.

Unul dintre răniți este în stare gravă, iar alte trei persoane au suferit răni ușoare. Celelalte două victime au refuzat să fie transportate la spital. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje ale SAJ și ISU Bacău.

Din cauza accidentului rutier, traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate, pe o singură bandă de circulație.

Polițiștii de la Serviciul Rutier au stabilit că vinovat de producerea accidentului care a avut loc pe DN2 E85 la Dumbrava este șoferul microbuzului care venea de la Botoșani și mergea către Mangalia. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din față, care efectua viraj la stânga.

În urma impactului, șoferul autoturismului, un bărbat de 65 de ani, precum și un pasager din autoturismul Opel au fost răniți și au fost transportați la spital. Rănit a fost în urma impactului și un pasager din microbuz, care de asemenea a ajuns la spitalul din Bacău.

Potrivit polițiștilor, șoferul microbuzului a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. El s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
11

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
52

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
82

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...