Protest în fața Spitalului Municipal din Dorohoi, pentru contestarea transformării unității în tip Covid. Prefectul: „Oamenii trebuie să înțeleagă”

Protest în fața Spitalului Municipal din Dorohoi, pentru contestarea transformării unității în tip Covid. Prefectul: „Oamenii trebuie să înțeleagă”

Cadrele medicale ale Spitalului Municipal din Dorohoi au ieșit în fața unității sanitare să protesteze decizia autorităților de a transforma unitatea în spital de tip Covid.

În plină pandemie de coronavirus, zeci de pacienți, medici și asistenți, unii cu echipament de protecție, alții nu, au început să scandeze și să conteste decizia.

Autoritățile încă nu au intervenit la fața locului, însă au transmis un punct de vedere cu privire la această situație.

Oamenii trebuie să înțeleagă că suntem în stare de urgență. Trebuie să luăm măsuri și să avem pregătit un spital pentru cazurile de COVID 19. S-a luat o decizie în CJSU, trebuie respectată”, a declarat prefectul Dan Nechifor.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șeful ISU Botoșani, colonelul Cristian Amarandei, a învins coronavirusul

Duminică, 24 Mai 2020
1100

Șeful Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență de la Botoşani, colonelul Cristian Amarandei, a fost, în sfârşit, externat din spital.Acesta a fost diagnosticat cu Cov...

Cutremur cu magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter în această după amiază în Vrancea

Duminică, 24 Mai 2020
532

Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter s-a produs duminică la ora 15.07, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pămâ...

Fraisil nu e singurul. Mai mulți fotbaliști au intrat în dizgrația botoșănenilor, după ce au plecat de pe "Municipal"

Duminică, 24 Mai 2020
727

Cazul "Fraisil" îmi aduce aminte de alți câțiva foști soldați ridicați în slăvi de suporterii botoșăneni, care au avut un comportament similar cu cel al austriaculu...