Protest în fața Spitalului Municipal din Dorohoi, pentru contestarea transformării unității în tip Covid. Prefectul: „Oamenii trebuie să înțeleagă”

Protest în fața Spitalului Municipal din Dorohoi, pentru contestarea transformării unității în tip Covid. Prefectul: „Oamenii trebuie să înțeleagă”

Cadrele medicale ale Spitalului Municipal din Dorohoi au ieșit în fața unității sanitare să protesteze decizia autorităților de a transforma unitatea în spital de tip Covid.

În plină pandemie de coronavirus, zeci de pacienți, medici și asistenți, unii cu echipament de protecție, alții nu, au început să scandeze și să conteste decizia.

Autoritățile încă nu au intervenit la fața locului, însă au transmis un punct de vedere cu privire la această situație.

Oamenii trebuie să înțeleagă că suntem în stare de urgență. Trebuie să luăm măsuri și să avem pregătit un spital pentru cazurile de COVID 19. S-a luat o decizie în CJSU, trebuie respectată”, a declarat prefectul Dan Nechifor.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de circa 18.000 de lei aplicate de jandarmi în acest weekend

astăzi, 15:33
109

Misiunile executate în acest weekend de către jandarmii botoșăneni s-au finalizat cu aplicarea a 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 18000 de lei.C...

Descoperire „explozivă” la Stâncești

astăzi, 15:31
222

Descoperire mai puțin obișnuită la Stâncești, comuna Mihai Eminescu, unde un bărbat a găsit un element de muniție printre pietrișul folosit la amenajarea unui podeț.S-a înt&ac...

Steerilitatea lumii ce vine. Când prostia a prins încredere în sine și curajul de a se considera egala inteligenței

astăzi, 13:47
250

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Putem să râdem în multe feluri de prostia monumentală a Oliviei Steer și de tribulațiile ei ridicole, dar ceea ce rămâne dup...