Primele concluzii despre moartea biciclistului de la Dumbrăveni! Polițiștii trebuie să afle dacă mașina unui botoșănean a fost implicată în accident!

Misterul morții biciclistului de la Dumbrăveni începe să fie dezlegat, primele rezultate ale autopsiei arătând faptul că bărbatul ar fi fost călcat de o roată. 

Primele concluzii despre moartea biciclistului de la Dumbrăveni! Polițiștii trebuie să afle dacă mașina unui botoșănean a fost implicată în accident!

Duminică seara, în jurul orei 21.50, un apel la 112 sesiza faptul că, la ieşirea din localitatea Dumbrăveni, pe DN 29, a fost găsit un biciclist căzut pe șosea. Polițiștii suceveni sosiți la fața locului aveau să afle că un bărbat din judeţul Botoşani, aflat la volanul unui autoturism Ford, care conducea autoturismul spre Botoşani, a observat pe drum un biciclist căzut pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers. El a frânat brusc şi a virat spre stânga, pentru a evita coliziunea cu biciclistul căzut, şi a oprit imediat după ce a trecut de acesta. În același timp, din sens opus se deplasa un alt bărbat, tot din județul Botoșani, la volanul unui autoturism marca Volvo, care a observat biciclistul căzut pe şosea şi manevra de evitare efectuată de primul şofer. Potrivit Monitorul de Suceava, șoferul celui de-al doilea autoturism sosit în zonă a sunat la 112, sesizând poliţiştilor ceea ce se petrecuse.

Biciclistul grav rănit a fost preluat de ambulanță şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. Bărbatul avea 60 de ani, era din comuna Dumbrăveni și a apucat să le spună celor care au ajuns primii în preajma sa că a căzut singur de pe bicicletă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Din cauza stării de sănătate, bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

În timpul nopţii, reprezentanţii Spitalului Judeţean Suceava au comunicat faptul că bărbatul de 60 de ani rănit în accident a decedat în spital. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, fiind examinată bicicleta şi autoturismul marca Ford pentru a se clarifica implicarea sau nu a autoturismului în producerea accidentului.

În urma autopsiei, medicii legişti au stabilit că biciclistul a murit în urma unor traumatisme severe la nivelul organelor interne, corpul acestuia prezentând multiple fracturi la nivelul bazinului şi pelvisului, ceea ce înseamnă că bărbatul a fost călcat în acea zonă. Legiştii iau în calcul și varianta ca biciclistul să fi fost călcat de roata unei căruțe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
75

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
221

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
468

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...