Pagubă însemnată pentru un apicultor botoșănean după ce i-au fost furate albinele!

Pagubă însemnată pentru un apicultor botoșănean după ce i-au fost furate albinele!

Poliţiştii oraşului Darabani au fost sesizaţi, miercuri, de un bărbat de 46 de ani, din localitate, despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras mai multe rame cu albine din stupii pe care îi deține pe un teren agricol, situat în extravilanul comunei Concești, judeţul Botoșani.

În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat de 58 de ani, din comuna Ibăneşti, ca fiind principalul bănuit de comiterea faptei.

De asemenea, s-a stabilit că acesta a sustras din stupii deţinuţi de persoana vătămată, 10 familii de albine ecologice, în valoare de aproximativ 10.000 de lei.  

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând a fi soluţionat procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
79

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
217

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
95

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...