O neglijență gravă la beție l-a dus în Arestul Poliției!

Botoșăneanul în vârstă de 57 de ani a provocat un incendiu la un depozit se lucernă uscată, prejudiciul fiind de 4.500 de lei.

O neglijență gravă la beție l-a dus în Arestul Poliției!
În cursul zilei de joi, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Botoşani faţă de un bărbat de 57 de ani, din satul Băluşenii Noi.
 
În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că acesta, fiind sub influenţa băturilor alcoolice, a incendiat în seara de 18 februarie 2018 un depozit de lucernă uscată, folosind o sursă de aprindere, creând persoanei vătămate un prejudiciu de 4.500 de lei.

Potrivit IPJ Botoșani, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, bărbatul urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
65

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
68

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
610

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...