O manevră greșită a băgat în spital doi oameni. Accident cu trei autoturisme implicate, în zona Lebăda FOTO

O manevră greșită a băgat în spital doi oameni. Accident cu trei autoturisme implicate, în zona Lebăda FOTO

Un accident rutier soldat cu două victime a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 17:20 în zona Lebăda, în apropiere de giratoriul de la Secția pentru Drumuri Naționale, pe drumul județean care leagă Curtești și Vorona.

Au fost implicate trei autoturisme. Un Mercedes staționa pe marginea drumului, ca urmare a unei avarii. Șoferul unei camionete, înmatriculată în județul Neamț nu a observat la timp că mașina oprise, a virat la stânga pentru a depăși însă a izbit în plin un Ford care se deplasa din sensul opus. Drept urmare, mașina Ford a fost proiectată de pe carosabil iar autoturismul parcat a fost avariat.

Doi soți aflați în mașina Ford au fost grav răniți. Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a sosit la fața locului și a preluat răniții, aceștia fiind apoi transportați spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati” din municipiul Botoșani.

Niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența alcoolului, potrivit polițiștilor, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele conducătorului camionetei.

Traficul, în ambele sensuri, a fost restricționat zeci de minute.











 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
369

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
649

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
188

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...