O femeie și iubitul său au fost transportați la Psihiatrie, după ce s-au îmbătat și au denunțat un viol fictiv

O femeie și iubitul său au fost transportați la Psihiatrie, după ce s-au îmbătat și au denunțat un viol fictiv

O femeie în vârstă de 37 de ani, din localitatea Roșiori, județul Botoșani, s-a îmbătat de la primele ore ale zilei de vineri și s-a prăbușit pe stradă. Un consătean a apelat la 112, iar o ambulanță a preluat-o pe botoșăneancă, însă aceasta le-a spus cadrelor medicale că a fost victima unui viol.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a localizat presupusa victimă, prin indicațiile martorului ocular, și a găsit-o în stare de ebrietate, într-un șanț. Aceasta se îndrepta spre un magazin din sat, însă nu a mai ajuns la destinație, din cauza alcoolului care i-a anulat echilibrul.

Femeia se afla într-o stare deplorabilă, fiind plină de noroi și udă. Cadrele medicale au transportat-o spre Unitatea de Primiri Urgențe, pacienta intrând în ușoră hipotermie și prezentând tulburări de comportament. Pacienta spunea în mod constant că fusese violată, ceea ce a determinat asistenții să ceară ajutorul unui echipaj de poliție.

La scurt timp, și-au făcut apariția și polițiștii, și iubitul femeii, cel din urmă plngând și țipând că femeia fusese agresată sexual. Bărbatul se afla și el în stare de ebrietate.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, pacienta nu fusese victima vreunei infracțiuni.

Cei doi au fost amendați și transportați spre Secția de Psihiatrie din municipiul Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Boală extrem de contagioasă, depistată la granița cu Ucraina

astăzi, 18:37
275

DSP Suceava face recomandări medicilor de familie şi spitalelor legate de diagnosticarea corectă a pacienţilor, după ce în Ucraina, la graniţa cu România, s-au confirmat cazuri de di...

„Mavromati” a scos la concurs două posturi

astăzi, 18:21
171

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” organizează concurs pentru ocuparea a două funcții contractuale vacante, pe durată nedeterminată.Mai exact, unitatea angajeaz...

(P) Comunicat PSD: Marius Budăi: „Iohannis a fugit 5 ani de zile de botoșăneni! Acum fuge de orice dezbatere în fața botoșănenilor și a tuturor românilor pe care prin Constituție îi reprezintă!”

astăzi, 18:13
51

Deputatul social-democrat Marius Budăi a declarat, marți, că fuga candidatului Klaus Iohannis de orice dezbatere electorală demonstrează disprețul președintelui în funcție față de...