O căruță a fost spulberată de o camionetă la Orășeni Deal

O căruță a fost spulberată de o camionetă la Orășeni Deal

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Orășeni Deal. O căruță a fost spulberată de un conducător auto care se deplasa dinspre municipiul Botoșani spre localitatea Orășeni Deal, pe DJ 208C.

La volanul autoutilitarei se afla un bărbat de 34 de ani, care lucra la o companie din Piatra Neamț, și care nu a păstrat distanța regulamentară față de atelajul hipo din față, ocazie cu care a intrat în coleziune.

Se pare că atelajul nu era semnalizat în partea din spate.

O persoană afată în căruță a fost grav accidentată și a fost transportata de urgență la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

La efectuarea testelor alcoolscopice, rezultatul a fost negativ în cazul ambilor conducători, dar polițiștii continuă cercetările.

Un botoșănean prezent la fața locului a reușit să imortalizeze și câteva imagini.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În sfârșit. Consilierii locali și-au dat acordul pentru punerea în practică a proiectelor primarului Flutur!

Joi, 17 Octombrie 2019
495

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, a anunțat în această după amiază, că în ședința “de îndată” a Consiliului Local de astăzi, consil...

Concurs: ”Promovarea turismului și a gastronomiei locale”, organizat de Colegiul Economic ”Octav Onicescu”! Vedetele au fost plăcintele ”poale-n brâu”, cozonacii și colțunașii!

Joi, 17 Octombrie 2019
170

Colegiul Economic ”Octav Onicescu”, condus astăzi de directorul Ion Huțanu și directorul adjunct Corina Valinciuc, se află zilele acestea la ceas aniversar. Se împlinesc 130 de a...

14 posturi de șefi secție din 74, scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani!

Joi, 17 Octombrie 2019
335

Spitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi de șefi secție. Medicii trebuie să aibă o vechime de cel puțin cinci ani în specialitate și să pre...